IDIL·LI SORPRESA

¿Està Álex González enamorat de la seva representant?

  • La publicació d’unes imatges en què se’l veu d’allò més còmplice acomiadant l’any a Cadis amb la seva representant, Laura Díaz-Romeral, han confirmat la seva nova relació sentimental

alex-gonzalez

alex-gonzalez

4
Es llegeix en minuts

Álex González és un dels actors més atractius del nostre país i s’ha convertit en un solter d’or. La publicació d’unes imatges en què se’l veu d’allò més còmplice acomiadant l’any a Cadis amb la seva representant, Laura Díaz-Romeral, han confirmat la seva nova relació sentimental.

Sembla que el protagonista de ‘Vivir sin permiso’ i la dissenyadora Blanca Rodríguez han trencat (tot i que cap dels dos s’ha pronunciat). Coincidint amb el 40 aniversari del madrileny –que el va passar a Formentera el 13 d’agost passat– es van activar totes les alertes, al celebrar-ho en companyia de la seva representant des de fa 10 anys i sense rastre de qui pensàvem que en aquell moment era la seva nòvia, segons informa Europa Press.

Sis mesos després, els paparazzis han tornat a enxampar l’intèrpret amb Laura Díaz-Romeral, amb qui l’amistat i la confiança podrien haver donat pas a alguna cosa més.

¿Ha refet l’actor la seva vida sentimental amb la seva representant? A falta de confirmació per part dels protagonistes d’aquesta relació sorpresa, recordem l’(extens) historial amorós de l’actor.

Extensa vida amorosa

Un joveníssim Álex, que s’obria pas en el món de la interpretació, començava una mediàtica relació amb Chenoa poc després que la ‘triunfita’ trenqués amb David Bisbal. Corria l’any 2005 i són inoblidables les imatges de l’artista, aclaparat per l’expectació mediàtica, acudint amb la cantant a la gala dels Premis Goya. La seva relació va durar poc menys d’un any, tot i que mai es va saber el motiu de la ruptura. No obstant, el madrileny sempre ha tingut bones paraules per a la seva ex, i recentment es mostrava feliç pel seu casament amb l’uròleg Miguel Sánchez Encinas.

Tres anys després, a principis del 2008, l’actor iniciava una relació amb Beatriz Montañez, que duraria gairebé tres anys durant els quals no es van ocultar i van presumir de passió en diferents aparicions públiques. Poc després de la seva ruptura, sobre la qual tots dos es van mostrar molt discrets, la presentadora començaria una relació amb Gustavo Salmerón, que ara per ara encara continua.

A principis del 2011, l’actor era enxampat a Los Angeles en actitud apassionada amb Mónica Cruz, als exteriors de l’hospital on dies abans havia nascut el Leo, el primer fill de Penélope Cruz i Javier Bardem. Álex, immers en el rodatge de ‘X-Men’, s’enamorava bojament de la protagonista d’‘Un paso adelante’ però l’amor es va esfumar mesos després, i a finals d’aquell mateix any, era enxampat d’allò més carinyós amb la també actriu Andrea Guasch, ex d’Aless Lequio.

El 2013 quan, durant el rodatge de ‘Combustión’, l’intèrpret va començar la seva relació més seriosa fins al moment, amb Adriana Ugarte. Va ser amb l’actriu amb qui el vam veure més còmode i il·lusionat però, després de més de dos anys d’amor i de compartir fins i tot pis en un cèntric barri madrileny, la seva relació va acabar donant pas a una amistat que avui continuen mantenint.

Després de viure dos flirtejos –i ser enxampat pels paparazzis– amb la preparadora física Amaya Méndez (coneguda com a ‘Amaya Fitness’) i amb la guanyadora de ‘Gran Hermano Vip’, Alyson Eckmann, que va confessar que la relació no havia quallat perquè no hi havia química, començava una relació discreta amb una jove i atractiva dependenta anomenada Sandra Silvianes, amb qui va estar uns mesos.

Malgrat que es va dir que el madrileny i Hiba Abouk van mantenir una relació apassionada durant el rodatge de la sèrie en què tots dos van compartir protagonisme, ‘El príncipe’, mai es va confirmar i tots dos han assegurat que la seva complicitat només es devia a una bonica amistat.

Notícies relacionades

La seva conquesta següent seria la pilot de Fórmula 1 Carmen Jordá, amb qui se’l va enxampar el 2017 a l’aeroport de Los Angeles besant-se apassionadament. No obstant, la distància i la dificultat de veure’s tan sovint com els agradaria va malmetre una relació il·lusionant que no va durar més que uns mesos.

No seria fins l’estiu del 2019 quan tornaríem a veure l’Álex en actitud carinyosa amb cap noia, però les seves romàntiques imatges a Mallorca amb la dissenyadora Blanca Rodríguez no deixaven cap dubte. L’actor tornava a estar enamorat. No obstant, i malgrat que durant el confinament els vam veure junts tan feliços com sempre, la tancada podria haver passat factura a la seva relació i, després de no passar el seu segon estiu junts, els rumors de ruptura van començar a perseguir la parella. Uns rumors que ara, les fotografies de l’actor amb la seva representant, Laura Díaz-Romeral, es confirmen mesos després.