PARELLA DISCRETA

Telma Ortiz i Robert Gavin Bonnar, escapada romàntica a Barcelona

1
Es llegeix en minuts

Telma Ortiz Rocasolano, germana de la reina Letícia, i el seu nòvio, l’advocat irlandès Robert Gavin Bonnar, han estat uns dies a Barcelona en una suposada escapada romàntica a la ciutat que va veure néixer la seva relació.

La capital no li és gens aliena a Telma, que va estudiar Economia a la Universitat de Barcelona i entre el 2009 i el 2012 va ser subdirectora de Relacions Internacionals a l’Ajuntament de Barcelona, una contractació que al seu dia va provocar certa polèmica. Després de fitxar per l’escola de negocis Eserp, Ortiz es va traslladar a Madrid, on es van captar les primeres imatges ambGavin.

Quan ets el germana de la Reina d’Espanya, passar desapercebuda no és fàcil. Però Telma, obstinada en el seu afany, va voler que la seva imatge i la del seu nòvio no fos captada a Barcelona durant la seva escapada i va intentar per tots els mitjans que no se’ls fotografiés.

Estil desenfadat

La germana petita de lareina de 48 anys va voler que els cabells li ocultessin la cara i després d’una ruta turística pels carrers de Barcelona van visitar un centre comercial, on es van sentir fora dels focus i on van poder continuar sent fidels a la discreció que els caracteritza.

Notícies relacionades

Fidel a l’estil desenfadat, Telma va escollir un mini vestit tipus jersei de punt que va combinar amb botes de canya alta i caçadora de cuir, ambdues de color beige.

Telma i Robert van fixar la seva residència en una exclusiva zona del nord de Madrid en l’últim trimestre de l’any passat. Allà han viscut un còmode confinament amb Amanda, de 12 anys, filla de Telma i de la seva exparella Enrique Martín Llop, tot i que ella no acompanyava la parella en aquesta escapada.