ESTRELLA RENASCUDA

Alonso Caparrós ressorgeix a la televisió als 50 anys

El popular presentador reconeix de nou els seus problemes familiars, laborals i d'addiccions

zentauroepp36898118 mas periodico alonso caparros201124182419

zentauroepp36898118 mas periodico alonso caparros201124182419

1
Es llegeix en minuts

Va ser un dels rostres més coneguts i atractius de la televisió dels anys 90. Amb 20 anys debutava a ‘Pasa la vida’ apadrinat per María Teresa Campos. Gràcies a un físic afavorit i a una simpàtica desimboltura, Alonso Caparrós es va convertir ràpidament en un dels presentadors més populars i demanats de l’època.

Durant quatre anys (1998-2001) presenta el concurs ‘Furor’ d’Antena 3  i ‘Menudas estrellas’, en el que seria un dels moments més àlgids de la seva carrera professional, però també va significar l’inici d’un remolí de festes i drogues que el van precipitar cap a un declivi lent però constant d’addicions i problemes familiars i professionals, que ara 20 anys després i coincidint amb el seu 50è aniversari, el presentador ha reconegut públicament.  

«De jove estava una mica boig i presentar ‘Furor’ em va donar molts problemes, li vaig perdre el gust a voler viure», ha assegurat Caparrós recentment.

Però com el protagonista d’una pel·lícula nord-americana de constricció i redempció, Caparrós ha aconseguit refer la seva carrera professional, després de fitxar el 2017 com a col·laborador de ‘Sálvame’, i en la seva vida personal, després de casar-se el 2015 amb Angélica Delgado«Ella marca un punt d’inflexió gran en la meva vida.  Des de la comprensió i la calma, em va dir que de cap manera l’acceptaria en la seva vida. En aquell moment, em vaig dir: ‘S’ha acabat’«, ha confessat Alonso.

Felices 50 

Ara, amb 50 anys, que compleix el 24 de novembre, Caparrós, després de sincerar-se dilluns en el programa ‘Sálvame Deluxe’ amb Jorge Javier Vázquez, ha demostrat estar a l’altura d’un programa que dura cinc hores en directe recuperant aquesta desimboltura que el va fer famós i demostrant una professionalitat irreprotxable.

Notícies relacionades

Amb el temps també ha aconseguit bastir ponts amb tota la seva família, en especial amb el seu pare, Andrés Caparrós, amb el qual va tenir diversos enfrontaments públics, però amb qui ha demostrat tenir una relació magnífica en aquests moments.

Un col·laborador de televisió que ha ressorgit dels inferns per estar ara en un dels millors moments professionals de la seva vida i, el millor de tot, havent après el que és tocar el cel i l’infern en un tres i no res. Avui, Alonso Caparrós compleix 50 anys amb magnificència.