GEST DE RECOLZAMENT

Rosana presumeix per primera vegada de la seva impactant tallada de cabells

La cantant s'ha rapat els laterals del cap en solidaritat amb la lluita del seu germà contra el càncer

rosana / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fa poc més d’un mes, la cantant Rosana sorprenia els seus seguidors revelant, a través del seu compte d’Instagram, que s’havia rapat la famosa melena ondulada com a gest de recolzament al seu germà, que està lluitant contra el càncer. Des d’aleshores, la canària ha publicat nombroses fotografies a les seves xarxes socials, però fins avui no havia mostrat el seu impactant canvi de ‘look’, informa Europa Press.

Notícies relacionades

Rosana, instal·lada a Colòmbia des que va començar la pandèmia del coronavirus, i centrada en el seu nou àlbum, acaba de deixar-nos bocabadats amb el seu nou pentinat. I és que, tot i que rapat pels laterals, l’artista continua lluint els seus característics rínxols –tot i que d’un color més clar del que en ella és habitual– a la part frontal del cap. Un ‘look’ estil mohicà amb què reivindica, sense necessitat de paraules, el seu recolzament al seu germà en aquest moment de lluita.

Aquesta imatge amb què Rosana ens mostra, per primera vegada, la seva impactant tallada de cabells, coincideix amb l’entrevista que Toñi Moreno –amb qui va compartir alguna cosa més que una bonica amistat en el passat– va concedir a ‘Sábado Deluxe’ i en la qual, visiblement incòmoda, va evitar parlar de la seva relació amb la cantant. La canària, aliena a la tallant reacció de la presentadora, segueix amb el seu dia a dia a Colòmbia i, més segura que mai de si mateixa, presumeix del seu impactant ‘look’.