ÍDOL CONFINAT

Bad Bunny dona positiu per coronavirus

El músic porto-riqueny no va poder assistir a la gala dels American Music Awards

zentauroepp48701768 icult bad bunny201123113527

zentauroepp48701768 icult bad bunny201123113527

1
Es llegeix en minuts

L’artista porto-riqueny Bad Bunny ha donat positiu per Covid-19, raó per la qual no va poder participar in situ en els American Music Awards el 2020, on va ser reconegut com a artista favorit masculí – llatí i àlbum favorit – llatí pel seu disc ‘YHLQMDLG’.

Així en va informar aquest dilluns l’agència de representació Lacoustyle en un comunicat en el qual indica que per això ahir a la nit la seva participació va ser virtual des de la seva llar a Los Angeles, des d’on va presentar la primera categoria llatina dels premis, artista favorita femenina – llatina.

Inicialment, estava previst que Bad Bunny cantés en directe el seu èxit mundial Dákiti amb Jhay Cortez –tema que es va convertir en la cançó número u de les llistes musicals a nivell mundial– «però desafortunadament, l’artista va confirmar que ha contret el virus de la Covid-19 i va haver de cancel·lar la seva presentació».

Els projectes en marxa

D’altra banda, l’artista urbà porto-riqueny ha sigut inclòs en l’elenc i serà un dels productors executius de la pel·lícula ‘American Sole’, en el grup de productors del qual es destaquen el comediant nord-americà Kevin Hart i el basquetbolista Chris Paul.

Alguns actors que participaran en l’esmentat film són Pete Davidson, membre de l’elenc del programa de televisió ‘Saturday Night Live’; O’Shea Jackson Jr, fill gran del llegendari raper nord-americà Ice Cube; Camila Mendes, i el raper Offset.

La pel·lícula és dirigida per Ian Edelman, que ja ha tingut experiència dirigint altres actors porto-riquenys, entre ells, Luis Guzmán, al film ‘Puerto Ricans in Paris’ (Porto-Riquenys a París).

En la nova entrega de ‘Narcos’

Notícies relacionades

S’espera que Bad Bunny també destaqui en el seu paper com convidat estrella en la tercera temporada de la sèrie de Netflix ‘Narcos: México’, en la qual interpretarà el personatge d’Arturo ‘Kitty’ Páez, un membre de la colla de Ramón Arellano Félix Narco Juniors. El traper serà un jove ric de l’alta societat que cau en un càrtel. Aquesta tercera temporada estarà ambientada en la dècada dels 90, quan es comença a globalitzar el negoci de les drogues. 

‘American Sole’ tracta sobre dos joves en els seus 20 anys, Davidson i Jackson, carregats de deutes dels seus estudis universitaris, comencen a vendre calçat esportiu, les vendes del qual els proveeixen grans guanys amb què poden fer realitat el «somni americà».