CULEBRÓ DE CANTORA

Kiko Rivera talla en sec amb Isabel Pantoja: «Deixes de ser important per a mi»

Després d'explicar a 'Lecturas' que la seva mare l'ha enganyat amb l'herència de Paquirri, avisa: «Que jo continuï parlant no depèn de mi».

pantoja kiko rivera / periodico

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

Lluny de penedir-se per parlar amb més duresa que mai en una controvertida exclusiva a la revista ‘Lecturas’ sobre com és Isabel Pantoja com a mare i retreure-li que mai ha estat al seu costat quan l’ha necessitat, a més d’explicar que no va cedir Cantora a la tonadillera de manera conscient i que ha demanat als seus advocats revisar el testament de Paquirri, Kiko Rivera ha reaparegut. Amb gest alleujat, tot i que afectat pel que està passant amb la seva mare, el ‘dj’ ha sortit del seu domicili amb una clara indirecta dirigida a la cantant: «Que jo continuï parlant no depèn de mi».

Molt clar, Kiko assegura que «no» ha explicat «tot» el que podria haver revelat sobre la relació amb la seva mare. 

Mentre que davant els nombrosos mitjans de comunicació que hi havia a les portes de casa seva Kiko s’ha mostrat discret, el ‘dj’ parlava minuts després a través de les xarxes socials. Molt enfadat al llegir una notícia en la qual s’assegura que «Isabel Pantoja insinua que la culpable que el seu fill vulgui denunciar-la és Irene Rosales», el fill de la tonadillera ha esclatat, novament i amb més duresa que mai, contra de la seva mare.

El fill petit de Paquirri assegura que no consentirà que es culpi la seva dona, que ha sigut el seu gran suport en els moments més durs pels quals està passant aquests últims temps. «Segueixes, no??? Que bé que ho fas això de llançar les culpes a un altre quan la tens tota tu. No em penso callar absolutament res. I ara sí que ho escric per tu. Des d’aquest mateix moment deixes de ser important per a mi», ha escrit.

El culebró de Pantoja amb el seu fill dura ja gairebé tres setmanes. Els problemes econòmics del ‘dj’ a causa de la pandèmia i la suspensió dels concerts que tenia emparaulats aquest any estan darrere d’aquesta guerra oberta amb la seva progenitora, a qui acusa de manipular-lo i enganyar-lo respecte a l’herència que li va deixar el seu pare desaparegut, Paquirri. Kiko tenia només un any quan va morir el torero i la seva mare es va convertir en l’administradora del seu llegat. Per això ara assegura: «Senyors, jo no soc el dolent d’aquesta pel·lícula lamentable. Només soc algú a qui la persona que més idolatrava li ha fallat d’un manera irreparable enganyant-lo tota la vida».

Notícies relacionades

Tot aquest embolic va començar quan Kiko va acudir a Telecinco a explicar la seva desastrosa situació econòmica així com que havia superat unes addiccions. La seva mare va trucar en directe i el va renyar per la confessió, assegurant que mai li faltaria «un plat de llenties». Llavors ell va esclatar retraient-li que vivia ancorada en el passat i que li havia demanat vendre Cantora, la finca on viu des de fa 40 anys. El fill creu que amb els diners de la finca milloraria la seva situació econòmica. 

No obstant, en l’entrevista amb ‘Lecturas’ d’aquest dimecres, l’acusa d’haver-lo incitat a firmar la cessió del 52% de la finca sense que ell fos conscient realment del que estava fent. «Vaig firmar el que ella em va demanar», diu a la portada. Les revelacions de Kiko donarien la raó als que fa anys asseguren que Paquirri va deixar Cantora al seu benjamí, tot i que finalment Pantoja va acabar sent-ne la propietària. Per això, Kiko Rivera ha demanat als seus advocats que revisin el testament del seu pare.