CONTESA MATERNO-FILIAL

Kiko Rivera llança una altra pulla contra Isabel Pantoja per l'herència de Paquirri

El DJ va animar ahir a la nit a veure una pel·li d''Star Wars' abans que el programa 'Idol Kids', on la cançonetista exerceix de jurat

Mare i fill fa dues setmanes que estan en guerra en platós i xarxes socials

02/03/2020 Kiko Rivera, en una imagen de archivo, vuelve a estar en boca de todos por unos supuestos mensajes subidos de tono a una de sus ex novias más famosas, Techi

02/03/2020 Kiko Rivera, en una imagen de archivo, vuelve a estar en boca de todos por unos supuestos mensajes subidos de tono a una de sus ex novias más famosas, Techi / EUROPA PRESS (Europa Press)

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado

La guerra entre Kiko Rivera i la cançonetista Isabel Pantoja s’ha agreujat en les últimes hores. La batalla que mantenen mare i fill des de fa dues setmanes a les xarxes socials i als platós de televisió no té aparences d’acabar a curt termini, al contrari, és una bomba a punt d’explotar. Les diferències semblen insalvables. Enmig de les informacions sobre l’herència de Paquirri, que presumptament ha dilapidat la cantant o bé que s’està negant a donar al seu fill, Kiko amenaça amb una exclusiva –demà, dimecres, a ‘Lecturas’–, en la qual explicarà coses de la seva mare que fins ara no se sabien

Mentrestant, en el seu compte d’Instagram  ha llançat la següent i inquietant advertència:  «El nen no és tonto. El nen ha sigut bo i ara ha despertat».

¿Què vol dir el DJ i marit d’Irene Rosales amb aquesta frase lapidària? ¿Està amagant Isabel Pantoja coses sobre l’herència de Paquirri?

«Tombant» qui faci falta

Kiko està disposat a anar a totes, «tombant» qui faci falta, tal com ha escrit en un altre ‘post’. «Tant de bo fossis aquí, papa. Res d’això estaria passant. Tinc por de trobar-me amb la veritat. Però lluitaré fins al final tombant qui faci falta tombar. Si ells no van saber respectar la teva voluntat ,si encara està a la meva mà, et juro per Déu que jo ho faré. Et trobo a faltar tant en aquests moments, no saps quant», afirma, deixant clar que no està d’acord com la seva mare ha gestionat els diners del torero.

Sobre això han parlat els col·laboradors de ‘Sálvame’ Kiko Matamoros Antonio David Flores, que asseguren que hi ha «una quantitat de diners a Amèrica» que Paquirri ha deixat «a nom d’un senyor com a testaferro». Declaracions que no ajuden a calmar els ànims. Segons l’ex de Rociíto, la xifra seria «un milió d’euros de l’època», al que caldria sumar-hi el que aquesta suma hauria rendit fins aquests dies. Per acabar-ho d’adobar, s’hauria deixat escrit que «quan els nens compleixin 21 anys es repartirien aquests diners en tres parts», va dir Antonio David.

Matamoros va apuntar que aquests diners «es van portar a Espanya via Gibraltar amb intermediació d’Encarna Sánchez», i que la majoria «se la va quedar Isabel», i que hauria donat part d’aquesta quantitat a Francisco i Cayetano, els germans grans de Kiko, i fills de Carmina Ordóñez.

Notícies relacionades

Un autèntic culebró, que va fer esclatar Kiko, que, aquest dilluns a la nit, durant l’emissió d’‘Idol Kids’, programa en el qual Pantoja exerceix de jurat estrella, es va atrevir a aconsellar a l’audiència que canviessin de canal. «El millor que pots fer avui és veure una pel·li. Jo aconsello ‘Star Wars’, em flipa». Amb una sola frase, el discjòquei va aconseguir ser tendència a Twitter unes hores. 

I abans que se li tirés a sobre tota la cavalleria de la legió de fans de la seva progenitora, va avisar que no li importaven gens les crítiques que li poguessin caure. «Tant me fa el que digueu», va avisar.