EL POLÈMIC 40è ANIVERSARI DE LA 'CELEBRITY'

Kanye West regala a Kim Kardashian un inquietant holograma del seu pare mort

La projecció tridimensional de Robert Kardashian emociona la família en un criticat viatge de celebració a Tahití

kimkanye car 1200

kimkanye car 1200

5
Es llegeix en minuts

Kim Kardashian va fer 40 anys fa uns dies i, com aquesta gent té de tot, no li degué ser fàcil al seu marit, el raper Kanye West, trobar un regal d’impacte. Però el músic s’ha tret un inquietant cop d’enginy de la màniga (el preu no importa, serà per diners) i l’obsequi ha sigut un èxit, segons el parer de la seva dona: un holograma del difunt pare de la ‘celebrity’ que li dirigeix carinyoses paraules i, de passada, es refereix al mateix Kanye (que no malgasta ocasió d’entregar-se a l’autobombo) com l’home «més més més geni del món». Ella i les seves germanes han expressat la seva emoció, per a la resta del món potser és molt més sinistre

«Kanye m’ha portat una sorpresa especial del cel. Un holograma del meu pare. ¡És tan realista! L’hem vist una vegada i una altra, superemocionats», ha tuitejat l’estrella dels ‘realities’. «Moltes gràcies per aquest record que durarà tota la vida. Aquí hi ha una vista més pròxima per veure l’increïble detall», afegeix en un altre missatge, en què es veu Robert Kardashian, mort d’un càncer d’esòfag el juliol del 2003, dirigint-se a Kim i la resta de la família per art d’encantament tecnològic.

 

«¡Per molts anys, Kimberly!», saluda l’holograma, una imatge tridimensional creada amb làser. «¡Mira’t! Tens 40 anys, ets una adulta. Tan bonica com quan eres petita», afegeix el Robert Kardashian virtual. El real va ser un advocat de Los Angeles que va saltar a la fama com a membre de l’equip legal que va aconseguir la inversemblant absolució de l’estrella de futbol americà O.J. Simpson, jutjat per doble assassinat (de la seva dona i el seu amant) el 1995. «Recorda quan et portava a l’escola en el meu petit Mercedes tots els dies i escoltàvem aquesta cançó junts», afegeix l’holograma, mentre començava a vibrar al ritme de l’èxit de 1961 Who Put The Bomp, de Barry Mann. 

A continuació ‘Robert’ es posa seriós: «Estic molt orgullós de la dona en què t’has convertit, Kimberly, i de tot el que has aconseguit. Tota la seva àrdua tasca, totes les empreses que has aixecat són increïbles». «Però el més impressionant és el teu compromís de convertir-te en advocada i continuar amb el meu llegat», assenyala amb un somriure i una mà al cor. Es refereix a l’actual programa d’aprenentatge de quatre anys de Kim en un conegut bufet d’advocats de Califòrnia, del qual ja ha completat un any, amb l’objectiu de graduar-se el 2022. 

L’holograma també expressa «orgull» per la dedicació de Kim a les seves «arrels» armènies. «La manera com t’estàs connectant amb les teves arrels i recolzant Armènia significa molt per a mi. Però el més important del que he sigut testimoni és veure’t créixer en la teva família. Et vas casar amb l’home més, més, més, més geni del món, Kanye West. Ets la mare més, més, més increïble per als teus quatre bonics fills. Són perfectes». 

El viatge a Tahití i la crítica de Peter Frampton

El clip de l’holograma es va reproduir durant unes polèmiques vacances de Kim, part de la seva família i amics a Tahití, fins on van arribar en un avió privat per celebrar el 40è aniversari sense atendre les recomanacions de limitar els viatges en plena pandèmia. «Abans de la Covid, no crec que cap de nosaltres apreciés realment el luxe de poder viatjar i estar amb familiars i amics en un ambient segur», va escriure al costat de diverses fotos. «Vam poder fingir que les coses eren normals durant un temps».

Segons diverses fonts (E!, TMZ), Kim Kardashian va portar les seves germanes Khloe, Kourtney i Kendall Jenner de Los Angeles a Tahití en un Boeing 777. Allà es van reunir amb Kanye West, en un dispositiu que ha costat un milió de dòlars. «Vam ballar, vam anar amb bicicleta, vam nedar a prop de les balenes, vam fer caiac, vam veure una pel·lícula a la platja i moltes altres coses. M’adono que per a la majoria de la gent això és una cosa inaccessible. En moments com aquest puc percebre fins a quin punt tinc una vida privilegiada», admet l’estrella.

Notícies relacionades

Les luxoses celebracions han sigut molt criticades a les xarxes. Molts internautes les consideren particularment inapropiades i poc delicades en aquests temps de crisi sanitària i econòmica. «La gent s’acomiada per telèfon dels seus éssers estimats que es moren sols a l’hospital. Però és bo publicar aquest viatge genial a les xarxes socials mentre el món està patint», va replicar un usuari, saludat per més d’11.000 ‘m’agrada’.

«¿Ets tan insensible que no t’adones que la majoria no vol veure res d’això durant el pitjor augment de xifres de la Covid? La gent va al banc d’aliments, no a les illes privades», va tuitejar el veterà rocker britànic Peter Frampton. Però com que hi ha de tot, l’àlbum del viatge va obtenir gairebé quatre milions de ‘m’agrada’ a Instagram en sis hores.