ARISTÒCRATA ANÒNIM

Mor Fernando Falcó, el marquès de Cubas

L'exmarit de Marta Chávarri i d'Esther Koplowitz ha mort tan sols set mesos després del seu germà Carlos, el marquès de Griñón

20201020 520098 fallecefernandofalcoe 1 31 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un nou cop per a la família Falcó. Aquest dimarts ha mort Fernando Falcó, marquès de Cubas, exmarit de Marta Chávarri Esther Koplowitz, i únic germà de Carlos, el marquès de Griñón, que va morir al març, a l’inici de la pandèmia. Els dos germans estaven molt units.

La revista ‘¡Hola!’ ha informat de la defunció de l’empresari, a qui es va poder veure recentment disfrutant d’un tranquil dinar per recolzar la seva neboda Xandra Falcó, que va enviduar al setembre, quan el seu marit, l’empresari Jaime Carvajal Hoyos, va morir sobtadament d’un infart al tornar d’unes vacances. Llavors tenia bon aspecte i res feia presagiar que tan sols 20 dies després li donaríem l’últim adeu.

Tal com informa la coneguda revista, feia diversos dies que el marquès de Cubas, de 81 anys, estava ingressat de gravetat en un hospital madrileny.

Casualment aquest dimarts, 20 d’octubre, es compleixen set mesos de la mort del marquès de Griñón, un dur cop que el seu germà petit mai va arribar a superar.

Un home discret

Fernando, un home més discret i menys mediàtic que el seu germà Carlos, era pare d’Álvaro, fruit del seu matrimoni de sis anys amb Marta Chávarri. El noi, parella d’Isabelle Junot, és un dels rostres més coneguts de l’alta societat madrilenya, tot i que, igual com el seu pare, prefereix passar desapercebut. Ara, als 37 anys, heretarà el marquesat de Cubas.

Notícies relacionades

La seva cosina Tamara Falcó també heretarà el títol de marquesa de Griñón, per desig del seu pare, i així ho ha sol·licitat ja al BOE.

Separat d’Esther Koplowitz des de fa més de 10 anys, Fernando vivia allunyat del focus mediàtic, tot i que era habitual veure’l disfrutant d’una corrida de toros a Las Ventas o de l’òpera al Teatro Real. Íntim amic del rei Joan Carles, sempre va ser un dels seus grans recolzaments i de segur, des d’Abu Dhabi, l’emèrit serà un dels que més senti aquesta mort que tenyeix de dol aquest plujós dia.

Temes:

Aristòcrates