PARE DE TAMARA FALCÓ PREYSLER

Mor Carlos Falcó, marquès de Griñón, per coronavirus

muere el marques de grinon a los 83 anos con coronavirus / periodico

1
Es llegeix en minuts

Carlos Falcó, marit d’Esther Doña, ha mort per coronavirus. El pare de Tamara Falcó Preysler, de 83 anys, va ser ingressat a la Fundació Jiménez Díaz de Madrid i era una persona de risc. Al mateix hospital hi ha ingressats Esperanza Aguirre i el seu marit, a més de Lorenzo Sanz, expresident del Reial Madrid.  El juliol, Falcó i Doña haurien complert dos anys de casats. Anteriorment, va estar casat amb Isabel Preysler, el que li va proporcionar el salt a les pàgines couché.

Falcó sempre va presumir de plantar cara a les adversitats amb la mateixa naturalitat que rememorava la seva amistat amb el rei Joan Carles I o aplaudia la vitalitat de la seva cosina la duquessa d’Alba, Cayetana.

«Jo vaig néixer al Palau de Dueñas», comentava el marquès de Griñón a Prensa Ibérica, del mateix grup editorial Zeta, i apel·lava a la creativitat espanyola per esquivar les dificultats econòmiques. A més, enarborava sempre la bandera del luxe com a fórmula per crear ocupació.

Des del maig del 2011 presidia el Club Fortuny, dedicat a promocionar a tot el món les marques espanyoles d’alta gamma, és a dir, de luxe.

Notícies relacionades

Sense oblidar la seva faceta com a productor de selectes vins i olis d’oliva, Carlos  Falcó es va casar quatre vegades i va fer gala de gaudir d’una salut de ferro. «Sempre he mirat molt què menjo i la quantitat que menjo», assegurava l’exmarit d’Isabel Preysler i pare de Tamara, que a més de compartir caceres amb Joan Carles hi compartia metge, el doctor Ángel Villamor.

«Jo em cuido molt. Tot el que menjo i la quantitat que menjo és sa i procuro que tingui molts antioxidants», declarava abans de revelar que prenia seleni per conservar-se» i ho recomanava a Joan Carles I. «No sé si em feia cas», reconeixia, el que va ser amic d’infància del Rei emèrit.