RUPTURA MEDIÀTICA

David Bustamante parla sobre el seu divorci amb Paula Echevarría

El cantant s'ha sincerat amb Toñi Moreno en el seu programa 'Un año de tu vida', a Canal Sur

undefined55285793 gente david bustamante instagram201006144931

undefined55285793 gente david bustamante instagram201006144931

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

David Bustamante sembla haver fet les paus amb els mitjans i ja torna a respondre a les seves preguntes sense les objeccions que el van envair quan el seu matrimoni amb Paula Echevarría se’n va anar en orris.

Ara que els anys han passat i que tots dos han refet les seves vides, el cantant s’ha sincerat amb Toñi Moreno en el seu programa ‘Un año de tu vida’, a Canal Sur, que s’emetrà aquesta nit, sobre el que va suposar la seva separació, entre altres coses.

«Nosaltres vivim amb molta emoció tota la teva vida, la teva transformació d’un nen de poble a un tio d’èxit, guapíssim, que es casa amb una actriu meravellosa... i ens fèieu partícips d’aquesta felicitat. Després es van torçar les coses, no sou la primera parella que se separa ni l’última, i tu pretens que això no interessi... i això interessa. ¿On és el límit per a tu», li pregunta Toñi Moreno en el vídeo que ja han avançat a la cadena de televisió.

Notícies relacionades

«És normal que interessi la meva vida, però el límit està en què si dic que no m’agrada parlar d’una cosa perquè fa mal, que ho deixin allà, que no em segueixin insistint dia rere dia, perquè fa mal. És l’única diferència», respon Bustamante. L’intèrpret d’‘Héroes’ deixa clar que les coses amb Paula Echevarría no es van torçar. «S’acaben i ja està», recalca l’artista durant l’entrevista que s’emetrà aquesta nit.

Malgrat la dolorosa separació, l’artista càntabre assegura que tots dos intenten avenir-se pel bé de la seva filla Daniella, que ja té 12 anys.