11è EN LA LÍNIA DE SUCCESSIÓ

Eugènia de York, neta d'Isabel II, espera el seu primer fill per a principis del 2021

La filla del príncep Andreu i Sarah Ferguson es va casar el 2018 amb el marxant de licors Jack Brooksbank

FILE PHOTO: Princess Eugenie and Jack Brooksbank leave St George’s Chapel in Windsor Castle following their wedding, in Windsor, Britain October 12, 2018. Steve Parsons/Pool via REUTERS/File Photo

FILE PHOTO: Princess Eugenie and Jack Brooksbank leave St George’s Chapel in Windsor Castle following their wedding, in Windsor, Britain October 12, 2018. Steve Parsons/Pool via REUTERS/File Photo / POOL New (REUTERS)

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La princesa Eugènia de York, neta de la reina Isabel II, i el seu marit, el marxant de licors Jack Brooksbank, seran pares del seu primer fill a principis del 2021, segons ha informat Buckingham Palace en un comunicat.

«El duc de York i Sarah, la duquessa de York, el senyor i la senyora Brooksbank, la reina i el duc d’Edimburg estan emocionats amb les notícies», asseguren a palau. 

La filla del príncep Andreu d’Anglaterra i Sarah Ferguson es va casar amb l’empresari d’hostaleria el 12 d’octubre del 2018 a la capella de Sant Jordi del castell de Windsor, on també es van casar aquell mateix any, però al maig, els ducs de Sussex, Enric Meghan

Eugènia portava una tiara de platí amb maragdes de la seva àvia, la reina d’Anglaterra, elaborada el 1919 per Bucheron. El vestit de núvia, de la firma Peter Pilotto, deixava estudiadament al descobert la cicatriu d’una intervenció que va patir als 12 anys, per redreçar-li la columna vertebral. 

  

Es van conèixer a Suïssa

La princesa, de 30 anys, i Brooksbank, de 34, es van conèixer durant unes vacances d’esquí a Suïssa el 2010 i es van comprometre a principis del 2018. 

Notícies relacionades

L’anunci del naixement del nadó, que ocuparà l’11è lloc en la línia de successió al tron d’Anglaterra, arriba poc després del casament de la seva germana gran, la princesa Beatriu, amb l’empresari immobiliari italià Edoardo Mapelli Mozzi, el mes de juliol passat. Com que l’enllaç va coincidir amb els mesos de confinament pel coronavirus, el casament es va celebrar en petit format, amb els familiars més pròxims reunits al castell de Windsor, entre els quals hi havia els avis, la reina i el duc d’Edimburg.

Eugènia ha penjat a Instagram un parell de fotos coincidint amb l’anunci, una de les seves mans sostenint uns peücs d’ossets, i l’altra d’ella mateixa amb el seu marit, «molt emocionats pel començament del 2021».