POSAT NUPCIAL

Eugènia de York mostra les seves fotos de casament oficials

El matrimoni publica quatre imatges realitzades pel fotògraf Alex Bramall

lmmarco45460306 topshot   this handout official wedding photograph released 181014142934

lmmarco45460306 topshot this handout official wedding photograph released 181014142934 / ALEX BRAMALL

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després del seu casament tardoral al castell de Windsor, Eugènia de York i el marxant de licors Jack Brooksbank han publicat les fotografies oficials de l’enllaç, realitzades pel fotògraf Alex Bramall, un vell conegut de la filla del príncep Andreu, que fa dos anys ja la va fotografiar per a la revista 'Harpers Bazaar'. 

En el primer posat es veu a Eugènia i a Jack a la sala White Drawing Room del castell de Windsor amb les seves respectives famílies. Al costat del nuvi, els seus pares, George i Nicola Brooksbank i al costat d’ells, Thomas, el germà i 'best man' de la cerimònia. Al costat d’Eugènia, la seva germana Beatriu i els seus pares, el príncep Andreu i la seva exdona Sarah Ferguson. Asseguts davant d’ells els avis de la núvia: la reina Isabel II i Felip d’Edimburg i els nens del festeig nupcial asseguts sobre l’alfombra, excepte els prínceps Jordi i Carlota, fills de Guillem d’Anglaterra i de Kate Middelton, que són els únics que comparteixen cadira.

Notícies relacionades

En una altra de les imatges, presa al mateix regi escenari, apareixen els nuvis, més somrients, amb el seu festeig nupcial de dametes i patges d’honor entre qui a més d’estar Jordi i Carlota, hi havia Savannah i Isla Philips, de 7 anys, filla d’Autumn i Peter Philips; Mia Tindall, de 4, filla de Zara i Mike Tindall; Maud Windsor, afillada d’Eugènia de York i filla de lord i lady Frederick Windsor; Theodora Williams, de 6 anys, filla d’Ayda Filed i del cantant Robbie Williams i Louis de Givenchy, de 6, fill de Zoe i Oliver de Ginvenchy.

En una altra de les imatges, en blanc, la parella apareix besant-se a l’interior de la carrossa amb què van recórrer els carrers del centre de Windsor.