BREU PAS PER CANAL SUR

Kiko Rivera deixa la seva nova feina després del seu lamentable debut

El fill d'Isabel Pantoja només ha durat unes hores com a especialista esportiu, no va donar peu amb bola ni va encertar el nom dels jugadors del Sevilla FC-Bayern de Munic

lmmarco55081185 22 06 2020 kiko rivera se reinventa y debuta comentando los 200924191815

lmmarco55081185 22 06 2020 kiko rivera se reinventa y debuta comentando los 200924191815 / EUROPA PRESS

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fa menys de 24 hores Kiko Rivera anunciava a Instagram que en els temps que estem vivint calia reinventar-se, i que debutaria com a comentarista esportiu dels partits del Sevilla FC a ‘La gran jugada’, un programa de Canal Sur Radio. Mai abans el fill d’Isabel Pantoja i ‘dj’ havia treballat en un mitjà esportiu, tot i que sí en alguna xerrada i debat sobre l’esport rei, sobretot durant el confinament. 

A les xarxes socials, molts internautes van posar el crit al cel davant el nou repte professional de Kiko, anticipant-se al que més tard ha passat. Ho ha fet tan malament en el seu debut que al final ha hagut de dimitir.

L’elecció del músic i cantant com a comentarista per part de l’emissora pública de ràdio andalusa va crear una gran controvèrsia des que es va fer públic i fins i tot el tema va arribar al Parlament Andalús, amb el partit Endavant Andalusia demanant explicacions d’aquest fitxatge per part de l’ens públic d’una persona sense coneixements del món esportiu.

No va donar peu amb bola

El fill de la tonadillera, que va cobrar 85 euros per comentar el partit del Sevilla davant el Bayern de Munic, no va donar peu amb bola. Va dir malament els noms dels jugadors i no va fer grans aportacions al desenvolupament del matx, així que les crítiques a les xarxes socials van ser ferotges.

Notícies relacionades

Kiko està acostumat als ‘haters’ i al principi s’ho va prendre amb filosofia. En el seu compte de Twitter va mostrar el seu costat més ufanós: «I si no us agrada, ja sabeu hahahaha roselles!». I és que, feliç del seu debut com a comentarista malgrat les crítiques, assegurava abans: «Quan tens una oportunitat cal aprofitar-la».

No obstant, després de consultar-ho amb el coixí i després d’haver dit que el fet de ser comentarista esportiu era el millor que li havia passat aquest any, aquest divendres al matí ha pres una dràstica decisió, deixar la seva nova feina tan sols unes hores després del seu debut. Ho ha anunciat a Twitter: «No tinc la necessitat d’aguantar això, amics. La meva vida és molt més bonica que tot això. No tinc cap necessitat d’aguantar portaveus de res el fet de tenir el meu nom a la seva fastigosa boca podemita i altres coses. Canal Sur Radio, renuncio al meu salari i a tornar a anar a comentar un partit amb vosaltres. ‘A Juí’. Que la gent tingui la seva opinió és meravellós, però hi ha coses que tenen el seu límit i, creguin-me, ahir es va superar amb escreix. No tinc cap tipus de necessitat. Visc de meravella i el meu ofici és un altre».

Temes:

Kiko Rivera