A LES XARXES

Adele fa un homenatge al carnaval de Notting Hill i li plouen les crítiques

La cantant, molt més prima, apareix amb cabell afro i un biquini amb la bandera de Jamaica

zentauroepp50595948 gente adele  instagram200831140513

zentauroepp50595948 gente adele instagram200831140513

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una nova imatge d’Adele a les xarxes socials s'està comentant molt. I no precisament per l’evidència que s’ha tret molts quilos de sobre. Aquesta setmana la intèrpret britànica ha volgut recordar que se celebraria un dels esdeveniments més sonats de l’estiu londinenc, el carnaval de Notting Hill, cancel·lat per la crisi sanitària. I ho ha fet lluint uns sostenidors amb la bandera de Jamaica, unes plomes i uns ‘leggings’ de cintura alta, que permeten veure el seu abdomen pla. Per completar la seva imatge, la cantant llueix un pentinat afro.  «Feliç del que seria el carnaval de Notting Hill al meu estimat Londres», va escriure Adele des de la seva casa de Beverly Hills. Molts seguidors han qualificat la imatge d’«apropiació cultural». «Si el 2020 no podia ser més estrany, Adele apareix amb nusos bantú i una apropiació cultural que ningú ha demanat. Això assenyala oficialment que totes les principals cantants blanques del pop són problemàtiques. Odio veure-ho», ha escrit a Twitter el periodista anglès Ernest Owens. Unes declaracions que han derivat en un fort debat a la xarxa social. D’una banda els que defensaven l’artista al·legant que no hi té res a veure i altres que l’atacaven per apropiació cultural.

 

Notícies relacionades

Després de la seva separació de Simon Konecki, la seva parella durant set anys i pare del seu fill Angelo, Adele ha sigut notícia pel canvi físic notable aconseguit a base d’exercici i dieta. A principis d’agost, la cantant va publicar una fotografia en què apareixia completament renovada, sense maquillatge, amb els cabells rossos i arrissats i retent-li un homenatge a la seva admirada Beyoncé.

Adele, de 32 anys, i allunyada dels escenaris des del 2017, va anunciar que a la tardor d’aquest any arribaria el seu nou treball discogràfic, que, com altres projectes musicals, s’ha vist afectat per la crisi sanitària. 

Temes:

Adele