OBJECTIU DELS PAPARAZZIS

Enrique Ponce, desbordat, anuncia demandes

«¿Com es poden inventar que hem discutit? És mentida tot», assegura

zentauroepp51401324 gente enrique ponce instagram200826155756

zentauroepp51401324 gente enrique ponce instagram200826155756

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Enrique Ponce no pot més. Les informacions que se succeeixen, un dia sí l’altre també, sobre la seva relació amb la jove estudiant d’Almeria Ana Soria i sobre el seu divorci de la seva exdona Paloma Cuevas i mare de les seves filles, l’estan afectant més del que li agradaria. La notícia falsa sobre una suposada baralla amb la seva nòvia en una platja de Cabo de Gata amb intervenció de la policia i tot ha acabat amb la paciència del torero, que anuncia demandes.

I és que segons han explicat en exclusiva a ‘El programa del verano’ després de parlar amb Ponce, el torero està «més enfadat» que mai. Molt sincer, admet que està «desbordat» des que es va conèixer, a principis de l’estiu, la seva separació de Paloma i la seva relació amb Ana Soria. «No estic acostumat a ser l’objectiu dels mitjans i a aquest tipus de testimonis», assegura el valencià.

Més rotund que mai, i després del presumpte testimoni –que va resultar ser un muntatgista– que va filtrar als mitjans una suposada bronca entre el torero i la seva jove nòvia i fins i tot un atestat policial fals– Ponce confessa molt dolgut: «Estic rebentat ja amb aquesta situació. ¿Com poden inventar coses així? És mentida tot. No hem discutit ni res de res. Ni tan sols hem estat en aquesta platja».

Notícies relacionades

Enrique, que sempre ha mostrat una cara tranquil·la i calmada, ja no pot més i esclata, afirmant que «així no es pot viure»: M’estan amargant la vida». Per això, l’exmarit de Paloma Cuevas té una cosa clara. I és que no consentirà més mentides: «No em quedaré quiet, vaig cap endavant, posaré una demanda per fals testimoni. No em quedaré quiet i vull que això serveixi d’escarment».

Sens dubte, un cop sobre la taula per part de Ponce, que enamorat com mai d’Ana Soria, només vol viure la seva relació amb tranquil·litat perquè, com confessa, «nosaltres no volem ni busquem això».