L'ex d'Ana Soria, Joaquín Giménez, revela més detalls sobre la seva relació: «No tinc cap por»

El jove es mostra molest perquè diu que la noia va començar a sortir amb el torero mentre mantenia una relació amb ell: «Les dates no quadren»

zentauroepp54605233 23 08 2020 joaqu n gim nez  ex de ana soria  a la salida de 200824190718

zentauroepp54605233 23 08 2020 joaqu n gim nez ex de ana soria a la salida de 200824190718 / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Joaquín Giménez, el jove que va mantenir una relació amb Ana Soria abans que aquesta comencés el seu idil·li amb Enrique Ponce, ha fet la seva primera aparició televisiva aquest dissabte a la tarda en el programa ‘Viva la vida’. Durant la seva intervenció en el plató s’ha mostrat caut i respectuós amb l’Ana i no només perquè havia rebut, via burofax, una advertència del despatx d’advocats del torero, sinó perquè, segons va dir, encara li guarda carinyo a la que va ser la seva nòvia durant uns mesos.

Però durant el transcurs de la tarda la situació va fer un gir de 180 graus i Joaquín van començar a no quadrar-li les dates. L’Ana va començar la seva amistat amb Enrique Ponce mentre mantenia una relació amb ell, una cosa davant la qual Joaquín es va mostrar molest. «Avui ens hem adonat de moltes coses. Les dates no quadren», va sentenciar al sortir del restaurant madrileny on va disfrutar d’un comprometedor sopar en companyia d’alguns col·laboradors del programa.

Notícies relacionades

Visiblement contrariat, Joaquín va sentenciar: «Ja parlarem. No tinc cap por», en una clara declaració d’intencions que deixa patent que l’ex d’Ana Soria està disposat a continuar revelant detalls de la relació que van mantenir.

De la bronca que va protagonitzar la parella en plena platja i que va cridar l’atenció d’un socorrista, que l’ha tret a la llum pública, no va voler fer comentaris. Però sí que deixa una porta oberta a explicar que se sent enganyat ja que tot apunta que Ana va començar la seva relació amb Enrique quan encara estaven junts: «Òbviament», ha dit Joaquín a l’adonar-se del veritable ‘timeline’ d’aquest romanç entre el torero i l’estudiant.