Pel cap de Gata

Enrique Ponce i Ana Soria naveguen junts

El torero i la noia comparteixen fotos carinyoses cap al tard

zentauroepp54543977 01 01 1970 enrique ponce y ana soria pasan el d a en alta ma200819091959

zentauroepp54543977 01 01 1970 enrique ponce y ana soria pasan el d a en alta ma200819091959 / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts

Si aquest estiu hi ha una parella pàtria que està alimentant les pàgines de les revistes aquesta és la que han format el torero Enrique Ponce i la seva nòvia, la jove Ana Soria. No és la primera vegada, tampoc serà l'última tal com s'està desenvolupant el seu idil·li, que la parella ofereixi fotos als seus seguidors de la mà o abraçats, és igual si en un corral de prova, en una plaça de toros atapeïda i amb ensurt inclòs que al mar. I és que, entre faena i faena a les places, el destre valencià aprofita per sortir amb els amics de la seva nòvia i sortir a navegar amb ella. Aquesta setmana ens han deixat unes imatges a bord d'un barco, abraçats cap al tard, en aigües del cap de Gata. Ella és d'Almeria i ell s'hauria establert allà aquest estiu.

Notícies relacionades

«El mar i tu», ha escrit la noia al seu Instagram. El vídeo que ha difós el destre el mostrava amb un polo blanc de màniga curta enribetat amb la bandera espanyola mentre abraçava Ana i li retirava els cabells del rostre. Just llavors, les cares de tots dos s'acostaven. La jove li feia un petó a la galta i posteriorment ell feia el mateix. Després, tots dos disfrutaven mirant al mar mentre el sol acabava de pondre's en l'horitzó. De fons, Enrique Ponce elegia una cançó de Manuel Carrasco, concretament la que porta per títol 'Y ahora'. I que diu just en aquell moment: «Me paro en este renglón para decirte que te quiero. Escúchame, si estás ahí...».

La parella de moment no ha badat boca per parlar d'un futur matrimoni. Tot i que estem a l'agost, el divorci de Ponce amb la seva exdona i mare de les seves filles Paloma Cuevas seguiria endavant, segons han confirmat a 'Vanitatis' amics de l'empresària i 'socialité', que afegeixen que ho han posat tot en mans d'advocats i es resoldrà de forma amistosa «pel bé de tots, especialment de les nenes».