NOVA HISTÒRIA D'AMOR

Nicoletta Mantovani, viuda de Pavarotti, anuncia que es casa

Es casarà el mes de setembre a Bolonya amb un empresari

zentauroepp41379650 graf5526  roma  20 12 2017   fotograf a facilitada por unive200814102754

zentauroepp41379650 graf5526 roma 20 12 2017 fotograf a facilitada por unive200814102754 / Gianluca Naphtalina Camporesi

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Nicoletta Mantovani, la viuda de Luciano Pavarotti, tornarà a casar-se. Així ho ha anunciat ella mateixa en les últimes hores a través d’una exclusiva a la revista setmanal italiana ‘Chi’ (‘Qui’), en la qual ha volgut revelar els primers detalls de l’enllaç, de com va conèixer la seva nova parella i del seu record del tenor.

Pel que ha comptat Mantovani, de 50 anys, porta al costat del seu ara promès més de nou mesos i, per la forta connexió que els uneix, tots dos han triat passar per l’altar el pròxim mes de setembre a Bolonya, la seva ciutat natal, en una cerimònia per l’església.

«No tenim cap raó per casar-nos més enllà d’un desig boig de fer-ho. Decidim fer-ho per l’església, perquè per a mi, com a creient, era important declarar el nostre amor davant el Senyor. Ho farem a Bolonya el mes de setembre, en una església especial per a mi, plena de significat», ha confirmat la italiana. El nòvio seria el gerent d’una empresa italiana anomenat Alberto que va conèixer gràcies al seu cercle íntim.

«Una amiga en comú ens va presentar i va ser amor d’immediat. Som molt feliços», ha comentat Mantovani sobre l’enamorament sobtat que va sentir pel seu actual promès, que, malgrat comparar-lo amb la «màgia», assegura que no anul·la per a res la relació de més de 15 anys que va tenir amb Pavarotti, encara continua molt present en la seva vida.

«Pavarotti continuarà sent una persona important en la meva vida sempre i continuaré conservant la seva memòria, com es mereix un gran artista com ell. Però com Luciano sempre em recordava, la vida s’ha de viure a cada moment al màxim, sempre mirant de tenir un somriure, i l’Alberto em fa reviure una gran alegria. El nostre és un amor profund, una veritable màgia», ha conclòs la viuda

Nicoletta Mantovani va ser la segona dona de Luciano Pavarotti. La parella va començar una relació sentimental temps després que la jove universitària (llavors d’uns vint anys) comencés a treballar com a assistent del tenor, que li treia 34 anys i encara estava casat.

Notícies relacionades

Durant els primers mesos, la relació entre Pavarotti i Mantovani va ser molt polèmica i a ella se la va acusar d’estar amb ell per la seva fortuna. No obstant, amb el temps, després que ell deixés la seva primera dona, Adua Veroni, després de 39 anys de matrimoni, tots dos van començar una vida en comú i van tenir una filla, l’Alice.

La parella es va casar el 2003 al teatre municipal de Mòdena, la ciutat que veuria morir el tenor quatre anys més tard per un càncer de pàncrees als 71 anys.