NÒVIA SOFRIDORA

Ana Soria s'emporta el primer ensurt a l'arena

La jove d'Almeria exerceix de nòvia oficial del torero

zentauroepp54392743 enrique ponce tranquilizando a su pareja ana soria tras la c200807092015

zentauroepp54392743 enrique ponce tranquilizando a su pareja ana soria tras la c200807092015 / Europa Press

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El culebró taurí d'aquest estiu, la ruptura d'Enrique Ponce i Paloma Cuevas i el seu esbombat idil·li amb la jove d'Almeria Ana Soria, va viure el seu primer ensurt aquest dijous a El Puerto de Santa María (Cádiz). Va ser la seva pitjor tarda des que es va fer pública la seva relació amb el torero valencià. I és que el destre va patir una agafada durant la seva corrida davant l'espantada mirada de la seva nòvia. La d'Almeria, que presenciava per primera vegada la feina des de la barrera, era testimoni d'excepció de com el toro agafava i tombava el seu nòvio alçant-lo pels aires i provocant-li una ferida al braç.

L'Ana no va poder ocultar la seva angoixa en el fatídic moment, que afortunadament va quedar en un ensurt. Després de rebre atenció mèdica, Ponce va poder continuar amb la seva feina i acabar la tarda sense més sobresalts. La parella està vivint el seu moment de glòria en la premsa del cor, i això a pesar o gràcies a tots els comentaris i mems de les xarxes. I és que una vegada s'ha fet pública la seva relació, l'exmarit de Paloma Cuevas no escatima en gestos cap a la que ja és la seva nòvia oficial per deixar clar com està d'enamorat de la jove estudiant.

Mims, confidències, intercanvi de mirades i molts gestos de carinyo entre Ponce i Ana Soria durant tota la corrida, en la qual el valencià no va treure l'ull de la barrera on la d'Almeria presenciava la feina amb diversos amics, el grup que es fan anomenar els arrabataos. A la plaça es trobava també el diputat Santiago Abascal.

La jove exerceix ja com a nòvia oficial del destre, i si al principi es pensava que no l'acompanyaria durant la temporada, la seva presència a les places de Huelva, Plasencia i El Puerto de Santa María indica el contrari. Per allà circulen també les imatges en les quals naveguen en iot per la costa d'Almeria i disfruten de les nits en terrasses a la posta de sol.

Notícies relacionades

I tot això mentre Paloma Cuevas -que durant els anys de matrimoni preferia quedar-se a casa i no acudir a les places i que ha declarat que li desitja al pare dels seus fills «tot el millor»- continua reclosa a la finca La Cetrina que la família té a Jaén, amb les seves filles, Paloma i Bianca, i els seus pares, Victoriano i Paloma. La 'socialité' tenia aquesta setmana un record a Instagram cap a l'home de la seva vida: el seu pare i publicava una imatge d'ell del 1985 al costat del text: «Quan era una nena recordo que et veia tan gran... Ara que soc adulta et veig immens; per l'amor que atresores, per la teva entrega amb tots, per la teva generositat infinita, per tantes i tantes qualitats que sempre han sigut guia de la meva vida!».