22 set 2020

Anar al contingut

DESPRÉS DE LES SEVES MÚLTIPLES POLÈMIQUES

Miguel Bosé reapareix desmillorat i amb uns quilos de més

El Periódico

Tot i que intenta passar desapercebut i odia que es parli de la seva vida, Miguel Bosé torna a estar en el punt de mira. A les seves crítiques a les xarxes socials després de la crisi sanitària motivada pel coronavirus a Bill Gates i als països més poderosos del món, s’uneixen les desavinences amb la seva exparella, Nacho Palau, pel règim de visites dels seus fills, i l’absència de relació amb part de la seva família.

I és que el funeral organitzat pel cantant en memòria de la seva mare, Lucia Bosé,  va comptar amb la notòria absència de les seves germanes, Lucía Paola, i amb la del seu nebot Olfo Bosé, a qui segons diverses fonts hauria vetat en l’íntima celebració. 

L’artista, que sempre ha sigut extremament discret amb la seva vida privada, es troba fa unes setmanes a Espanya, instal·lat amb els seus fills a la seva casa de Somosaguas. I aquest dimarts, l’intèrpret  va acudir a una gran superfície per comprar flors. Amb el rostre molt seriós, desmillorat i completament sol, Bosé va sortir carregat amb diversos rams de flors vermelles, roses i grogues, segons informa Europa Press.

Lluint la mascareta en tot moment, el cantant va triar un ‘look’ molt còmode amb pantalons de xandall negre i polo de màniga llarga en el mateix color. Amb aspecte descurat i alguns quilos de més des de l’última vegada que el vam veure, el cantant també va lluir els cabells i la barba molt més llarga de l’habitual. Clarament molt incòmode per la presència de la premsa, el fill de Lucía Bosé va deixar abandonat el carro en el qual portava les flors enmig de l’aparcament. 

Temes: Miguel Bosé