NOVA ETAPA

Meghan Markle celebra el seu 39è aniversari a Los Angeles

La duquessa de Sussex està cada vegada més allunyada de la família reial i més a prop de Hollywood

zentauroepp53289312 file photo  britain s meghan markle  duchess of sussex  leav200804131634

zentauroepp53289312 file photo britain s meghan markle duchess of sussex leav200804131634 / Toby Melville

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Meghan Markle, duquessa de Sussex, compleix avui, dimarts 4 d’agost, 39 anys, i ho fa d’una manera una mica diferent dels seus últims aniversaris, celebrats a l’empara de la la casa reial britànica. El seu afany per convertir-se en una ciutadana civil ha fet que la dona del príncep Harry sigui cada vegada més lluny del Palau de Buckingham i més a prop de Hollywood, el lloc que li va donar la fama, el que sembla que mai va voler abandonar i al qual està disposada a tornar.

Segons algunes publicacions, Meghan té intenció de celebrar aquest dia tan especial amb una festa al més pur estil de Hollywood, en què no faltaran coneguts de l’‘star system’ de Los Angeles, actual lloc de residència dels ducs de Sussex.

Una celebració amb magnificència de més de 200.000 dòlars de cost, que si és cert que es porta a terme, tornarà a generar una nova allau de crítiques per l’afany malgastador de la jove parella, que ja va estar en el punt de mira pel preu de la mansió, l’elevat cost del sistema de seguretat i alguns capricis de diversos zeros en el seu periple nord-americà.

Malbarataments una mica desmesurats en temps de greu crisi econòmica provocada per la pandèmia de coronavirus. Una Covid-19 que ha sigut l’excusa perfecta perquè Meghan i Harry anul·lessin la presència a Balmoral, la residència d’estiu de la reina Isabel II, per celebrar l’aniversari en família, tal com estava pactat en els acords del ‘Megxit’.

Regal enverinat

L’aniversari de Meghan arriba després de l’amenaça del seu pare, Thomas Markle, de portar als tribunals el seu desig de poder visitar el seu net Archie, i a les portes de la imminent publicació de ‘Finding freedom’ (’Buscant la llibertat’), la biografia de l’exactriu, en què els seus autors, Omid Scobie i Carolyn Durand, narren els detalls de la sortida dels ducs de Sussex de la família reial, i que promet fer les delícies dels nombrosos fans de les xafarderies de la monarquia britànica.

Notícies relacionades

Un llibre del qual ja es coneixen alguns detalls, com la tènue rebuda que li va dispensar la família reial, el temor de la Reina que Meghan eclipsés mediàticament els altres membres de la família i, molt especialment, la tensa relació amb la seva cunyada, Kate Middletton.

Encara no es coneix el regal del seu marit, el príncep Harry, però sigui el que sigui el que sí que és segur és que Meghan celebra avui 39 anys en companyia del seu marit, el seu fill Archie, dels seus enyorats amics de Hollywood i molt lluny de Londres. 

Temes:

Regne Unit