FAMÍLIA FELIÇ

Sophie Turner i Joe Jonas, pares per primera vegada

L'actriu va donar a llum dimecres passat en un hospital de Califòrnia una nena a qui han anomenat Willa, segons 'TMZ'

joe-jonas / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sophie Turner, l’actriu de ‘Joc de trons’, i Joe Jonas, el cantant dels Jonas Brothers, han confirmat aquest dilluns el naixement a Los Angeles de la seva primera filla.

«Sophie Turner i Joe Jonas estan encantats d’anunciar el naixement del seu nadó», va indicar en comunicat el representant de Turner a la cadena de notícies CNN i la revista ‘People’, tot i que sense donar més detalls de la notícia.

Segons el mitjà especialitzat en famosos TMZ, l’actriu, de 24 anys, va donar a llum, dimecres passat en un hospital de Califòrnia, una nena a qui han anomenat Willa.

Els seguidors dels artistes es van assabentar de l’embaràs quan van sortir a la llum unes fotos de la parella passejant per Los Angeles aquesta primavera, després que es casessin a Las Vegas l’any passat.

«La parella s’està prenent el temps per disfrutar d’aquest moment especial i només han compartit les notícies i actualitzacions amb familiars i amics», va afirmar una font pròxima a la revista ‘Entertainment Tonight’.

Jonas i Turner es van casar en secret l’1 de maig de l’any passat en una de les famoses capelles matrimonials de Las Vegas, després de participar als Billboard Music Awards.

Un mes després van tornar a celebrar un casament amb magnificència la seva família i amics al sud de França.

Notícies relacionades

Professionalment, Truner (24 anys), després de tancar les vuit exitosíssimes temporades de la superproducció d’HBO, va presentar el 2019 la pel·lícula ‘Dark Phoenixsota el paraigua de 20th Century Fox abans que aquest estudi s’integrés a Disney.

Per la seva part, Joe Jonas, de 30 anys, va tornar amb els seus germans per rellançar la carrera del grup Jonas Brothers, que, després de més de cinc anys separats, van editar l’any passat l’àlbum ‘Happiness Begins’.

Temes:

Joc de trons