ENTREVISTA A 'ELLE'

Sophie Turner odiava els Jonas Brothers abans de conèixer Joe Jonas

L'actriu explica amb tot luxe de detall com va ser la primera cita amb el seu marit

LAS VEGAS, NV - MAY 01:  (L-R) Sophie Turner and Joe Jonas attend the 2019 Billboard Music Awards at MGM Grand Garden Arena on May 1, 2019 in Las Vegas, Nevada.  (Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic for dcp)

LAS VEGAS, NV - MAY 01: (L-R) Sophie Turner and Joe Jonas attend the 2019 Billboard Music Awards at MGM Grand Garden Arena on May 1, 2019 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic for dcp) / Jeff Kravitz (FilmMagic for dcp)

4
Es llegeix en minuts
Europa Press

Sophie Turner ha fet la declaració més xocant sobre la seva relació amb Joe Jonas, el seu marit i el futur pare del fill que està esperant. A dos mesos de celebrar el seu primer any de casats, si es té en compte el seu casament a Las Vegas celebrat el maig (el recasament va ser un mes després al pintoresc Château de Tourreau a Sarrians, França), l’actriu de ‘Joc de trons’ és la protagonista del mes d’abril de la revista ‘Elle’, a què ha concedit una de les seves entrevistes més íntimes. L’aguerrida Sansa Stark ha confessat la seva opinió sobre Joe Jonas abans de conèixer-lo en persona i ha relatat amb detall la seva primera cita

«Els meus amics i jo no érem fans dels Jonas Brothers», comença dient en l’entrevista l’actriu, de 24 anys. «Hi havia una banda al Regne Unit anomenada Busted i tenien un ‘hit’ anomenat ‘Year 3000’. Era meravellós i nosaltres érem grans fans de Busted. Després, els Jonas Brothers van fer un ‘cover’ de la cançó i li van donar fama mundial. I Busted es va separar. Pensàvem que era culpa dels Jonas Brothers, així que els odiàvem», explica Turner.

L’actriu estava treballant en una pel·lícula el 2016 quan un dels productors, que una vegada havia viscut al costat dels Jonas Brothers, li va dir: «Hauries de conèixer Joe Jonas. Sento que realment t’avindries amb aquest noi». Llavors, per casualitats de la vida, Sophie va coincidir amb el mànager de Joe: «Vaig anar a una reunió i l’agent de Joe era a l’habitació. I ell va dir: ‘Em recordes un dels meus clients. Aposto que vosaltres dos realment us avindríeu».

Primera cita

Un temps després, el cantant es trobava de gira al Regne Unit i abans d’arribar al país li va enviar un missatge privat a Turner en què li oferia sortir a prendre alguna cosa mentre era a la ciutat. «Vivia amb els meus amics a Camden, en un pis realment tosc; la gent sempre entrava i sortia per les finestres. Quan els ho vaig explicar als meus amics, em van dir: ‘Que graciós. ¡Has de fer-ho! I has d’enviar-nos un missatge de text amb tot el que digui», continua explicant Sophie.

«Esperava que aparegués amb seguretat i tot això. Pensava: ‘Serà un imbècil’. Així que, vaig portar tots els meus amics perquè m’acompanyessin a conèixer-lo, perquè en el fons de la meva ment encara em preocupava que pogués ser una farsa, o qualsevol altra cosa. Només volia els meus amics a prop meu. Tenia els meus nois durs. Estava protegida», continua relatant.

Com que desconfiava de la cita amb Joe, l’actriu va escollir un antre de Camden Town: «Era un bar de merda, un local brut amb bona música i gent vomitant a tot arreu. Era tant el pitjor del món com el millor».

Enamorament sobtat i de gira junts

Però, per a sorpresa de Sophie, res va sortir com ella esperava: «No va venir amb seguretat. Va portar un amic, i van beure tant com la resta de nosaltres. Recordo que tots dos vam passar només un parell de minuts a la pista de ball i després vam trobar un espai en una cantonada on vam començar a parlar. Vam parlar durant hores i hores i hores. I em vaig adonar que no era una persona avorrida. No era una farsa. Tampoc va ser una petita xerrada, però va ser tan fàcil. I aviat ens vam tornar inseparables. I me’n vaig anar de gira amb ell», recorda. Sembla que va ser una cita clau que va captivar la Sophie. Enamorament a primera vista.

Després de relatar com es van conèixer, l’actriu també s’ha atrevit a parlar de com és ara la seva vida de dona casada: «L’únic que ha canviat per a mi és tenir aquesta increïble sensació de seguretat. La paraula ‘marit’ i la paraula ‘dona’ solidifica la relació. M’encanta estar casada. Crec que és meravellós. Estic segura que tindrem les nostres diferències, però en aquest moment només sento seguretat i la seguretat ho és tot».

Molt unida a la Priyanka

Notícies relacionades

A més, tal com assegura, una de les millors coses de formar part de la vida d’en Joe és haver pogut envoltar-se de les famoses J Sisters, les dones de Nick Kevin Jonas: «També és bo tenir cunyades. Són realment genials, podem passar juntes l’estona i parlar de tot, especialment de com de bojos estan els nois. Congeniem en diferents nivells i és una cosa meravellosa, perquè mai saps com et portaràs amb les teves cunyades», explica, afegint que té més relació amb Priyanka Chopra a causa de la similitud dels seus treballs i aspiracions: «Amb la Pri tot és més boig. He de recordar que bàsicament ja ha tingut una carrera de 20 anys a Bollywood. Ella és com la persona més important a l’Índia en aquest moment. Quan vam anar al seu casament vam ser tractats com reis. L’adoren. És de bojos. Però ella és la persona més amable que conec i viuen a 10 minuts de distància. I tot i que en Kevin i laDanielle viuen a Nova Jersey, els veiem molt sovint. És com si tots fóssim una gran família», diu, alegrant-se’n, la jove intèrpret.