NADÓ EN CAMÍ

Primeres fotos d'embarassada de Sophie Turner

Joe Jonas i l'actriu de 'Joc de trons' han decidit confirmar que esperen el seu primer fill amb un passeig per Los Angeles

zentauroepp51976665 los angeles  california   january 26  joe jonas and sophie t200513145618

zentauroepp51976665 los angeles california january 26 joe jonas and sophie t200513145618 / Amy Sussman

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Malgrat que els rumors d’embaràs van saltar fa diverses setmanes, Sophie Turner  i Joe Jonas no s’han pronunciat encara sobre el fet que estan esperant el seu primer fill. No obstant, la parella ha sigut enxampada mentre passejaven pels voltants de casa seva i en les imatges es veu la panxa d’embarassada de la intèrpret de ‘Joc de trons’.

L’actriu i el cantant passejaven agafats de la mà i amb mascaretes i, en el cas de Turner, amb una samarreta negra una mica ajustada que combinava amb una jaqueta esportiva del mateix color, que deixava veure perfectament la silueta d’embarassada.

Notícies relacionades

D’aquesta manera, la parella ha decidit confirmar-ho amb un passeig en què presumeixen de la gran panxa que llueix Turner, de  24 anys.

Va ser fa un any quan es van donar el ‘sí, vull’ primer a Las Vegas i després oficialment als Estats Units. Un casament sorpresa a què van convidar els seus amics però no els pares del cantant, que, tal com ell mateix va revelar en una entrevista, els ho van retreure quan se’n van assabentar.