EL SEU QUART FILL

Pilar Rubio i Sergio Ramos presenten Máximo Adriano

Pilar i Sergio ja són a casa amb el benjamí de la família, que va néixer diumenge passat 26 de juliol per part natural

pilar-rubio / periodico

1
Es llegeix en minuts

Aquesta tarda Sergio Ramos i Pilar Rubio han posat feliços davant la premsa al costat dels seus quatre fills, Sergio Jr, de sis anys, Marco de quatre, Alejandro de dos i el nounat Máximo Adriano. La parella ha volgut tenir un detall amb la premsa i posar a la sortida del centre hospitalari, com ja va fer en les tres anteriors ocasions. Pilar, molt recuperada, com en els seus altres parts, ha triat per a l’ocasió un vestit amb motius florals en colors cremes. Igual com els nens i el pare, que també han elegit aquest to per a la presentació del nou membre de la família.

Notícies relacionades

Pilar i els nens són feliços: «Estan encantats amb el nou germanet. Els nens estan molt col·laboratius i molt il·lusionats». Per la seva part Sergio ha volgut agrair la premsa que es trobava a la porta l’interès: «Gràcies pel carinyo que sempre ens mostreu i el respecte»

Pilar i Sergio ja estan a casa amb el benjamí de la família, que va néixer diumenge passat 26 de juliol per part natural. Máximo Adriano ha sigut un nadó molt desitjat i molt es va especular amb la possibilitat que per fín la parella tingués una nena, però al final ha sigut un altre nen. El defensa del Reial Madrid creu que amb quatre ja són suficients i es planten, ja no intentaran anar contra la nena.

Temes:

Sergio Ramos