FUTURS PAPES

Pau Gasol i Catherine McDonnell anuncien que esperen el seu primer fill

«No podem ser més feliços per afegir un nou membre a la nostra família ben aviat!», ha dit el matrimoni a les seves xarxes socials

catmcdonell

catmcdonell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Pau Gasol i la seva dona, Catherine McDonnell, han anunciat una feliç notícia. A través de les seves respectives xarxes socials han revelat que aviat es convertiran en pares del seu primer fill en comú.

«No podem ser més feliços per afegir un nou membre a la nostra família ben aviat!», ha proclamat el matrimoni.

Al tuit en què anuncia l’embaràs, el  basquetbolista, que el 6 de juliol va complir 40 anys, diu: «Seràs la millor mare». I acaba: «La vida està a punt de portar-nos per una nova aventura meravellosa».

 «¡Cinc anys junts, quatre mudances, tres mesos en quarantena amb la meva família, dos aniversaris de casament i un nadó en camí! ¡Quin any!», ha escrit McDonnell sobre tot el que ha viscut la parella durant els últims temps. «¡Seràs el millor pare, Pau! T’estimo», li ha dit al seu marit després d’anunciar la notícia.

Notícies relacionades

El jugador català i la financera californiana, es van casar fa un any en una cerimònia celebrada a San Francisco i pocs dies després van repetir l’enllaç al Castell de l’Empordà (Girona). La parella s’havia compromès l’octubre de 2018, després de tres anys de relació.

Sergio Rull i Rudy Fernández, amics i companys de Gasol en la selecció espanyola, han sigut alguns dels primers en felicitar els futurs pares. «¡Enhorabona, Pau! Prepara’t, que ara comença el partit de veritat», «¡Felicitats crac! A veure si és tan bo com tu», «No puc esperar a conèixer el nadó Gasol» i «Seràs un papa d’altura i la bellesa la posa la mama», són alguns dels missatges que han enviat a la parella els seus amics i seguidors.

Temes:

Pau Gasol