RUPTURA SONADA

El missatge de Paloma Cuevas, mentre Enrique Ponce exhibeix el seu nou amor

L'empresària cordovesa viu amb les seves filles a la seva finca de Jaén

undefined54015220 14 11 2016 enrique ponce y paloma cuevas en una imagen de ar200728141705

undefined54015220 14 11 2016 enrique ponce y paloma cuevas en una imagen de ar200728141705 / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mentre Enrique Ponce dona curs al seu amor amb la jove Ana Soria, Paloma Cuevas, mare de les seves dues filles, Paloma i Blanca, sorprèn amb un missatge al seu compte d’Instagram. 

«Quan ets mare descobreixes novament la vida a través dels ulls dels teus fills... El teu cor se sincronitza amb el seu i l’horitzó s’expandeix per donar cabuda a tant amor. Gràcies @jacintoalconarte per aquest meravellós retrat. ¡M’encanta!», ha escrit l’encara dona del torero, al costat d’un retrat d’ella i les seves petites realitzat pel pintor extremeny Jacinto Alcon, amic de la família.   

Des de la seva separació amb el torero, Cuevas, que es troba al costat dels seus pares i les seves filles a la finca Citrina, l’espectacular casa que el matrimoni va construir a la localitat de Navas de San Juan, a Jaén, ha optat sempre per la discreció, tret de quan fa unes setmanes va declarar que després de la seva separació, la seva única prioritat és la seva família: «Tan sols em preocupen les meves filles».

Notícies relacionades

 El torero i l’estudiant segueixen disfrutant d’unes romàntiques vacances a la costa d’Almeria. Si fa uns dies els vam veure protagonitzar unes instantànies amb petons apassionats i magarrufes, aquest cap de setmana han aprofitat per quedar amb uns amics, tal com ha compartit Ana Soria en les seves històries d’Instagram. «Els meus nens», va escriure al costat d’una imatge en la qual surt amb el torero i un grup de joves de la seva colla.