ABANS DE SUÏCIDAR-SE

Steve Bing, ex de Liz Hurley, va deixar cartes de comiat als seus dos fills

El productor no va reconèixer cap dels seus fills fins a fer-se les proves de l'ADN

zentauroepp53855324 steve bing ex husband of liz hurley dies aged 55 steve bing 200630092651

zentauroepp53855324 steve bing ex husband of liz hurley dies aged 55 steve bing 200630092651 / Donato Sardella

1
Es llegeix en minuts

Fa una setmana es va saber de la mort del cineasta i milionari Steve Bing, de 55 anys i exparella de Liz Hurley i pare del seu fill Damien, de 18 anys, i de Kira Kerkorian, la filla de 21 anys que va tenir amb la tennista Lisa Bonder. Bing es va treure la vida saltant des del seu apartament, un 27è pis, al luxós Century City, a Los Angeles, al no haver pogut superar la depressió amb què bregava des de feia temps, agreujada pel confinament.

Ara, després de conèixer-se nous detalls sobre com era la vida del productor i els comiats de les seves exparelles Liz Hurley i Sharon Stone, així com l’expresident nord-americà Bill Clinton i altres celebritats com Mick Jagger, s’ha sabut que Steve Bing també va voler acomiadar-se dels seus fills Damien i Kira. Els va deixar escrites dues cartes a mà, que va entregar al porter del seu edifici abans de saltar des del seu balcó, segons ha explicat al ‘Daily Mirror’ un amic del productor, el presentador de televisió Billy Bush, que apuntava també que Bing podria haver patit trastorn bipolar, una cosa que es desconeixia. «Tenia una depressió amb D majúscula». Bing no va reconèixer cap dels seus dos fills fins a fer-se les proves de l’ADN i tampoc mantenia cap tipus de relació amb ells.

Notícies relacionades

Arran de la mort del productor, el seu fill Damien Hurley, que mai va arribar a conèixer en persona, ha volgut llançar un missatge a les seves xarxes socials per agrair el recolzament dels seus seguidors que li han enviat incomptables mostres d’afecte després de la mort de Bing.

«Gràcies des del més profund del meu cor a tots els que heu contactat amb mi arran d’aquesta devastadora notícia. Sempre recordaré la vostra amabilitat. És un moment una mica estrany i confús per al meu i estic immensament agraït d’estar envoltat per la meva increïble família i els meus amics», va escriure dimarts passat el noi de 18 anys, que, juntament amb la seva germana Kira, és el principal hereu de la fortuna de Steve Bing després d’un litigi entre l’actriu, el productor i el doctor Bing, el pare d’aquest, que va provar de desheretar els seus nets.