NOVA CITA

Ricky Martin vol un segon casament que duri quatre dies

«Vull fer una festa gran i que els meus fills siguin part de la celebració», proclama

zentauroepp41557622 files  this file photo taken on february 26  2017 shows syri200618153619

zentauroepp41557622 files this file photo taken on february 26 2017 shows syri200618153619 / TIBRINA HOBSON

2
Es llegeix en minuts

El cantant porto-riqueny Ricky Martin vol tornar a casar-se amb el seu marit, l’artista sirià Jwan Yosef. «No vam poder fer el casament que volíem. Ara vull fer una festa gran, que el casament duri quatre dies. Els bessons hi eren, però crec que el Renn i la Lucía han de ser part d’aquesta celebració» ha explicat en un programa televisiu.

Martin és un dels molts famosos que ha enviat aquesta setmana un missatge afectuós a Pablo Alborán després de donar a conèixer públicament que és gai. «Bravo, home valent. La vida és molt curta per viure-la a mitges. Són moltes les ànimes que arriben a aquesta vida sense arribar a acceptar la seva naturalesa, i això és trist. Aquesta batalla ja l’has guanyat. Que afortunat que ets. No saps la quantitat d’homes i dones que has ajudat amb aquest vídeo. Que feliç que em sento per tu», comentava el cantant, que fa deu anys va sortir també de l’armari per al món i que s’ha convertit en activista dels drets LGTBI. El seu últim missatge a Instagram, mentre oneja una bandera de l’arc de Sant Martí, és: «No baixem la guàrdia».

 

El casament de Ricky Martin va ser una cerimònia privada i improvisada en què només hi van ser presents els pares dels contraents i un jutge. Martin va prometre una gran festa a l’anunciar el seu compromís en el programa d’Ellen DeGeneres, però la seva feina i la política migratòria de Donald Trump van truncar aquests plans. «Hem de bregar amb el fet que la gran majoria de la família del meu promès és de Síria, així que possiblement no podran venir a aquest país», va explicar llavors.

Notícies relacionades

La parella es va conèixer el 2015, quan Martin va veure a Instagram una de les obres de l’artista, de 32 anys. La seva obra li va agradar tant que va decidir contactar amb ell. Des del primer missatge que va enviar fins que es van conèixer en persona van passar sis mesos. «Parlàvem d’art, res sexi. Era tot sobre art i la vida en general», explicava el cantant en una entrevista. «Després vaig viatjar a Londres i finalment, ens vam conèixer». I des d’aleshores, es van tornar inseparables.

El matrimoni va donar la benvinguda a un fill, el Renn, l’abril passat, en plena crisi pel coronavirus. També són pares de la Lucía, que va néixer l’any passat, i dels bessons el Matteo i el Valentino, nascuts el 2008, abans de la seva relació.

Temes:

Ricky Martin