UNA DÈCADA A LA PETITA PANTALLA

Mor l'actor Jordi Mestre en un accident de moto

L'actor i reporter de 'Sé lo que hicisteis' tenia 38 anys

zentauroepp53672948 el actor jordi mestre posa en el photocall en la apertura de200607092629

zentauroepp53672948 el actor jordi mestre posa en el photocall en la apertura de200607092629 / Europa Press Reportajes

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El món de la interpretació està de dol per la mort de Jordi Mestre després de patir, dissabte de matinada, un accident de moto a Madrid. La Unió d’Actors i Actrius a les xarxes socials va enviar un comunicat: «Mor als 38 anys d’edat l’actor Jordi Mestre després de tenir un accident de moto. El nostre més sincer condol en nom de la Unió als familiars i amics de l’actor. Descansa en pau».

L’accident va tenir lloc cap a les 3.00 hores de la matinada de divendres a dissabte al carrer Segovia de Madrid, quan l’actor va xocar contra un semàfor, que va quedar parcialment desprès, i la moto desplaçada uns 50 metres del lloc.

Malgrat els esforços dels agents d’una patrulla de la Policia Nacional, que van ser els primers a arribar, i que van començar a fer-li maniobres de reanimació cardiopulmonar, no s’hi va poder fer res. Els efectius de SAMUR-Protecció Civil que es van desplaçar al lloc van trobar l’home amb politraumatisme i en aturada cardiorespiratòria i, després de continuar amb l’RCP, només van poder confirmar-ne la mort.

Notícies relacionades

Nascut a Catalunya, feia més d’una dècada que treballava en la petita pantalla, on va obtenir el seu primer paper fix en la sèrie ‘La via Augusta’. També ha format part d’altres títols coneguts com ‘Cuéntame cómo pasó’, ‘Centro médico’... i en paral·lel també va treballar com a model. La popularitat li va arribar gràcies programa ‘Sé lo que hicisteis’, un espai d’humor en què va tenir l’oportunitat de ser reporter.

Berta Collado, amb qui va presentar ‘Más que en vivo’ a Televisió Espanyola escrivia: «No pot ser. No és veritat. Ets molt de la broma, però aquesta no em fa gràcia. Company, amic, vola alt com sempre ho vas fer. Amb aquesta manera teva d’entendre i esprémer la vida».