junts en un acte

Melania Trump, amb un somriure impossible al costat de Donald Trump, es converteix en viral

La primera dama nord-americana va reaparèixer vestida de dol, amb unes grans ulleres i el rostre molt seriós, amb un gran tristesa pels morts del coronavirus

zentauroepp53632211 03 06 2020 donald trump y melania trump  imposible poder son200603090240

zentauroepp53632211 03 06 2020 donald trump y melania trump imposible poder son200603090240 / EUROPA PRESS

2
Es llegeix en minuts
Europa Press

No corren bons temps a nivell mundial a causa de la pandèmia del Covid-19, i tampoc als Estats Units. I en plena revolta contra la violència racista, Donald Trump continua sembrant polèmiques.

L’última, aquest dimarts, quan el president dels Estats Units, defensava que la capital del país, Washington, era «el lloc més segur de la Terra» el dia que la Policia utilitzava gas lacrimogen i bales de goma per dispersar manifestants als voltants de la Casa Blanca, en el context de les protestes que tenen lloc des de la mort de l’afroamericà George Floyd, que va morir asfixiat per un policia a Minneapolis. Des d’aleshores, les protestes guanyen força.

 

La mateixa alcaldessa de Washington, Muriel Bowser, condemnava a través de Twitter les accions de la Policia i valorava com a «vergonyós» l’ús de gasos lacrimògens contra la multitud.

A més, Bowser, expressava la seva sorpresa, «i francament enuig» perquè «persones que no estaven violant el toc de queda i que no semblaven haver provocat cap atac, fossin atacades per part de les forces de seguretat federals, que van rebre instruccions de netejar el camí per al president».

Però no només Bowser està en desacord amb alguns dels seus comentaris. La mateixa Melania Trump ha mostrat el seu desacord amb el seu marit en altres moments del mandat del seu marit. Però com a primera dama ha d’estar allà.

Aquesta nit es convertia en ‘trending topic’ per la seva cara... Feia temps que no la vèiem. Les aparicions del matrimoni han sigut més espaiades en els últims temps. I al costat del president dels Estats Units, acudia aquest dimarts al Centre Cultural Papa Joan Pau II per dipositar una corona de flors.

Melania apareixia vestida de dol, amb unes grans ulleres i el rostre molt seriós, amb un gran tristesa. El rostre de Melania recorda molt el de la princesa Charlene de Mònaco al llarg d’aquests anys. Aquest estar i no estar que no pot evitar demostrar tot i que sigui en la presència dels mitjans i l’opinió pública.

Notícies relacionades

Melania ocultava els seus ulls rere les grans ulleres de sol, però la melancolia de la primera dama feia la volta al món.

Tan evident era, que el president en un moment donat es dirigeix a la seva dona i a ella, en un intent de somriure, li sortia aquest somriure imposat, que es va quedar en això, en intent. No li sortia, no podia... ¿Li haurà comentat després alguna cosa Donald Trump en privat?