mare feliç

L'actriu Anabel Alonso estrena maternitat amb el seu fill Ígor

La seva parella, la dramaturga argentina Heidi Steinhart, va donar a llum el nadó la setmana passada

zentauroepp53618866 16 04 2020 anabel alonso  en una foto de archivo de europa p200602123117

zentauroepp53618866 16 04 2020 anabel alonso en una foto de archivo de europa p200602123117 / JOSEFINA BLANCO

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

L’actriu Anabel Alonso s’ha convertit en mare primerenca, junt amb la seva parella, la dramaturga argentina Heidi Steinhart que ha donat a llum el seu fill Ígor, un nen que va néixer el 24 de maig.

Anabel Alonso, de 55 anys, ho ha confirmat ella mateixa en el seu compte d’Instagram: «L’Ígor ja és amb nosaltres!!!»Va arribar el 24-5-2020. És meravellós», ha escrit l’actriu i humorista al costat d’una fotografia en què apareixen els peus del nadó.

 

Totes dues afronten una nova etapa en la vida i, amb l’arribada de l’Ígor, compleixen el seu somni de ser mares i posen el col·lofó a la seva història d’amor que va començar el 2013. Ha sigut Heidi Steinhart, de 42 anys, la que ha donat a llum al petit i ha afrontat en confinament la recta final de l’embaràs, del qual l’actriu espanyola ha compartit diverses imatges a les xarxes socials.

Anabel Alonso va conèixer la seva parella quan l’actriu es va posar a les ordres de la directora argentina a l’obra de teatre Lastres i després també van tornar a treballar juntes a El trombo Metálico, al Teatre de l’Art de Madrid, 2016.

Una llarga trajectòria professional

Notícies relacionades

L’actriu, que actualment interpreta Benigna Castro Romero en la sèrie de televisió Amar es para siempre, ha sabut preservar la seva vida privada, tot i que el 2017 va fer pública la seva homosexualitat i va assegurar que li agradaria ser mare, i que li rondava pel cap l’opció d’adoptar.

Al llarg de la seva llarga i exitosa carrera, en la qual acumula més de trenta anys treballant en teatre, cine i televisió, Anabel Alonso, sempre somrient i amb un gran sentit de l’humor, s’ha guanyat també l’afecte del públic i una gran popularitat, especialment des que va interpretar Diana en la sèrie Siete vidas i també gràcies a la seva participació en diversos programes de la petita pantalla com Tu cara me suena i dues edicions de Masterchef Celebrity.

Temes:

Fills