VIOLÈNCIA MASCLISTA

L'actor Hagen Mills se suïcida després de disparar la seva nòvia

L'actor de 'Baskets' acumulava un historial d'arrestos per delictes greus

zentauroepp53487339 gente hagen mills facebook200521133901

zentauroepp53487339 gente hagen mills facebook200521133901

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Els Estats Units s’han despertat commocionats amb el tràgic succés de violència masclista viscut a la llar de Hagen Mills  i la seva parella, Erica Price. L’actor, conegut per la seva participació en la sèrie Baskets, ha mort als 29 anys al suïcidar-se després d’haver disparat la seva parella, mare de la seva filla, de quatre anys.

Com detalla la revista People, el Departament de Policia de Mayfield va informar que Mills va disparar en repetides ocasions la seva parella quan ella va arribar a la casa que compartien a Mayfield, Kentucky.

La policia ha confirmat que tant la nena com la mare d’Erica eren presents durant els fets. Cap de les dues en va resultar ferida, mentre que a Erica van haver de portar-la d’urgència a l’hospital amb ferides a un braç i al pit.

Historial d’arrestos

Notícies relacionades

Quan la policia va arribar al domicili de la parella es van trobar amb Price fora de la casa demanant auxili i explicant que Mills es trobava dins de la llar on havia acabat amb la seva pròpia vida.

De moment es desconeixen els motius que van portar a Hagen a aquest final tan dramàtic, però segons el diari New York Daily NewsHagen Mills ja comptava amb un historial d’arrestos per delictes greus.