DAVANT L'ENRENOU CREAT

Carmen Lomana aclareix la seva situació econòmica: «No em falta res»

La 'socialité' assegura que la frase «Tinc per menjar, però no sé fins quan» es va treure de context

lmmarco53486443 gente carmen lomana instagram200521122635

lmmarco53486443 gente carmen lomana instagram200521122635

2
Es llegeix en minuts

Habitual de Marbella cada estiu, amb una impressionant col·lecció de vestits d’alta costura que ha mostrat al Museo del Traje de Madrid i habitual en les revistes, Carmen Lomana ha volgut puntualitzar les seves paraules del programa ‘Todo es mentira’, de Risto Mejide, en el qual donava a entendre que passava dificultats econòmiques. 

En un vídeo en el seu Instagram des de casa seva, Lomana, l’empresària lleonesa de 71 anys, surt al pas del que s’ha publicat en diferents webs, que qualifica d’«absurdes bajanades tretes fora de context». «Parlant de la crisi i de la situació actual, en el programa de Risto em van preguntar si a mi m’havia afectat i vaig dir que com a tothom, que tenia diverses oficines buides per la situació. Però, vaja, que comparat amb el que està passant això no és res, que tinc per menjar afortunadament. I després, de broma, se’m va ocórrer dir que el que no sabem és per quant temps. El que vull aclarir és que la meva situació és privilegiada. I que és un greuge comparatiu amb tota la gent que realment ho està passat malament. ‘¡Però aquesta imbècil que està dient!’, s’haurà preguntat la gent. És que tot això és molt seriós. És que m’estan trucant amics per donar-me la seva ajuda i dir-me que tenen la seva casa oberta».

 

Lomana envia el seu afecte i agraïment a aquestes persones. «Podeu estar tranquils que estic fenomenal. Que, com tothom, estic patint molt per tot el que veig al voltant meu i que per això procuro ajudar molt en tot el que puc, tot i que no m’agrada dir-ho». I anima tots «els que volen ajudar-me en la meva ruïna» a col·laborar amb Càritas i amb la Creu Roja amb aliments per a la gent que s’ha quedat sense feina.  «Gent que encara no han cobrat ni els ertos i que són molts, perquè només se n’han pagat alguns. 

Contra el Govern

Notícies relacionades

En el programa de Risto, Lomana va ser molt crítica amb la gestió del Govern en aquesta crisi del coronavirus i en especial amb el director del Centre d’Alertes Sanitàries, Fernando Simón. «Estic indignada amb el Govern i contra el ‘doctor virus’, que no el puc suportar. Al febrer va dir que aquí no passaria res, que només hi hauria uns quants contagis. Això és de jutjat de guàrdia». 

La ‘socialité’ està d’acord amb les manifestacions i cassolades en contra del Govern que han tingut lloc als carrers, però millor des dels balcons: «Tenen tota la raó del món per protestar, però des de la finestra, perquè és molt perillós concentrar-se al carrer. És una irresponsabilitat tremenda», va assegurar.