VA PASSAR EL 1988

Mike Tyson recorda quan va enxampar la seva exdona al llit amb Brad Pitt

«Clarament no li guardo rancor perquè si fos així ja no seria viu», diu el boxejador

lmmarco53474410 gente combo mike tyson brad pitt200520131610

lmmarco53474410 gente combo mike tyson brad pitt200520131610

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’exboxejador nord-americà Myke Tyson, de 53 anys i estrella dels quadrilàters als anys 80 i 90, ha recordat en un ‘talk show’ de la televisió americana una anècdota que el vincula a un dels actors més desitjats de Hollywood, Brad Pitt, i que va passar fa més de 30 anys. Va ser quan Tyson va enxampar la seva exdona, Robin Givens, al llit amb un llavors noiet ros, Brad Pitt. Un episodi que va quedar per sempre gravat en la seva memòria, tot i que no guarda rancor a l’ex d’Angelina Jolie. Això va passar quan Tyson estava en ple procés de divorci de l’actriu, coneguda per participar en la sèrie de la cadena ABC ‘Los primeros de la clase’.

Notícies relacionades

Robin Givens i Mike Tyson es van conèixer el 1987, es van casar un any després i akl cap d’un any van aparèixer els problemes. L’actriu el va acusar de maltractament i el 1989 posaven fi al seu fugaç i violent matrimoni. Aquell any, Tyson era una estrella internacional i Pitt encara no era conegut pel gran públic. ‘Llegendes de passió’ i ‘Entrevista amb el vampir’ arribarien el 1994. Givens es va enrotllar amb un joveníssim Pitt, amb qui va tenir un breu idil·li, mentre tramitava el divorci amb l’exboxejador.

En l’entrevista al programa ‘The Real’, Tyson ha narrat que durant aquell període de separació continuava tenint trobades sexuals amb Givens. «Havia d’anar a l’oficina del meu advocat, però vaig voler passar per casa la Robin per fer-ne un de rapidet. Què puc dir. Jo era jove i la trobava a faltar», ha explicat. Va ser així com anant a la vivenda de la seva encara dona la va trobar amb Pitt. Segons el relat de Tyson, Pitt li va demanar que no li pegués. «Brad devia estar borratxo o alguna cosa així, m’implorava que no li pegués i em deia que només estaven repassant un guió. Jo estava en un coma emocional. Havien agafat el meu cor i l’havien fet miques, tot això em va deixar completament desconcertat. No tenia energies per lluitar ni res», ha detallat l’excampió dels pesos pesants, que assegura que Pitt li va semblar fins i tot un bon paio i que no li guarda rancor. «No estic enfadat amb Brad de cap manera. Clarament no li guardo rancor perquè, si fos així, ja no seria viu», feia broma.

Temes:

Brad Pitt