SUPERAT EL CORONAVIRUS

Madonna es passeja amb moto per Lisboa

L'artista va anunciar fa uns dies que ha donat un milió d'euros per a la investigació

lmmarco53345182 gente madonna instagram200509191833

lmmarco53345182 gente madonna instagram200509191833

1
Es llegeix en minuts

Al final no ha sigut un passeig llarg amb cotxe, com va assegurar que faria, sinó una volta amb moto i anant de paquet. Madonna, de 61 anys, ha compartit en el seu compte d’Instagram un vídeo en què passeja amb moto per Lisboa. Ho ha fet després que fa uns dies va voler aclarir que ha superat la malaltia, que va contreure a París durant la gira del seu espectacle ‘Madame X’, a principis de març. «De fet, van ser molts els membres de l’equip que van caure malalts», va explicar el mateix dia que anunciava haver contribuït amb un milió d’euros a un fons europeu de donants, entre els quals també hi havia Bill i Melinda Gates, per ajudar a la recerca d’una vacuna contra la pandèmia.

En el vídeo es veu Madonna –tot i que porta casc– amb els braços estirats cap amunt a la zona lisboeta de la radial de Benfica. I s’hi escolta la música del seu ‘Living for love’ i el missatge . «De vegades cal sortir».

Portugal és un dels països del sud d’Europa menys castigats per la pandèmia, amb 1.105 morts i 26.715 contagiats. Hi ha declarat l’estat de calamitat, després d’un mes i mig d’estat d’emergència, per la qual cosa des d’aquesta setmana han començat les mesures de desconfinament.  

Notícies relacionades

Madonna va estar vivint a Lisboa des del 2017 fins al febrer de l’any passat, ja que el seu fill David Banda volia jugar al futbol i va estar a les categories inferiors del Benfica.