nadó amb espurna

Elon Musk i la cantant Grimes posen al seu fill de nom X Æ A-12

El magnat i la cantant anuncien el seu naixement

lmmarco53320476 files  in this file photo taken on may 7  2018 elon musk and200505143140

lmmarco53320476 files in this file photo taken on may 7 2018 elon musk and200505143140 / ANGELA WEISS

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Hi ha qui creu que el nom marca la personalitat i el caràcter de la persona que el porta. Hi ha fins i tot pares convençuts que el nom que posen als seus fills és determinant per al seu futur. Potser és el cas d’Elon Musk, el magnat de Tesla, i la cantant Claire Elise Boucher, artísticament coneguda com a Grimes. La intèrpret de 32 anys i l’empresari de 48 van anunciar el naixement dilluns passat del seu primer fill en comú.

L’encarregat de confirmar la bona notícia va ser el CEO de Tesla en un breu missatge publicat en el seu perfil de Twitter, «Mama i nadó, tot bé», va publicar. Musk va explicar que tant el nadó com la mare es troben en perfecte estat i va compartir una foto amb el seu nounat als braços.

Nom poc comú.

Una feliç notícia a la qual ha sumat la revelació del sexe del nadó: un nen. Fins aquí tot normal, el més sorprenent és el nom escollit per la parella per al seu primer nadó en comú: X Æ A-12. Tal qual. Un nom que no deixa indiferent ningú i ha sorprès més d’un. Una bona nova que es converteix en l’estrena en la maternitat de la cantant de pop electrònic, mentre que per al cofundador de Paypal i president de Tesla Motors i de l’empresa de viatges espacials SpaceX, se suma als cinc fills que va tenir amb la seva anterior parella, Justine Wilson.

Notícies relacionades

El nadó arriba pel que sembla en un moment d’introspecció per al multimilionari empresari després que fa uns dies anunciés, mitjançant una sèrie de críptics missatges en el seu compte de Twitter, la intenció de desprendre’s de bona part de les seves possessions, cases a Califòrnia incloses. «Torneu a la gent la seva llibertat» i «Ira, ira contra la mort de la llum de la consciència» van ser alguns dels messiànics missatges publicats pel visionari emprenedor, que va afirmar que se sentia «aclaparat» per les seves possessions materials.

Musk i Grimes van fer oficial la seva relació el maig del 2018, quan van aparèixer junts a la Gala del Met celebrada a Nova York. Llavors feia només uns mesos que sortien i sempre han mantingut la seva relació d’una manera molt discreta.

Temes:

Elon Musk Tesla