AMB GLOBUS, PINYATA I PASTÍS

Ana de Armas bufa les 32 espelmes del pastís al costat de Ben Affleck

L'actriu comparteix un vídeo i les fotos més íntimes del seu especial aniversari

zentauroepp53289764 gente   combo de ana de armas y ben affleck200501145326

zentauroepp53289764 gente combo de ana de armas y ben affleck200501145326

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ana de Armas ha celebrat el seu 32è aniversari d’una forma molt especial al costat del seu nou amor, l’actor Ben Affleck. És tal la seva felicitat, que l’actriu ha compartit per primera vegada una sèrie d’imatges en les quals presumeix del seu nòvio, el protagonista de ‘Batman’, i ens mostra tots els detalls de la romàntica celebració.

Des d’uns globus decorant la sala, passant pel menú que que han degustat i un gran pastís de xocolata que ha disfrutat la parella. Però, sens dubte, el que més ha cridat l’atenció ha sigut la pinyata mexicana que l’actriu ha hagut de trencar amb els ulls embenats i, al no saber si ja s’havia trencat del tot, Affleck crida: ’Més, més’ perquè ella continuï colpejant i tiri els dolços que hi ha dins.

Notícies relacionades

A més, la intèrpret de ‘Blade Runner’ ha volgut enviar unes paraules d’agraïment per les felicitacions rebudes: «Gràcies a tots pels missatges d’aniversari i l’amor. Un brindis per un altre any meravellós», va escriure l’actriu aquest dijous, el mateix dia del seu aniversari. 

 

Temes:

Ben Affleck