13 jul 2020

Anar al contingut

ACTRIU QÜESTIONADA

Hiba Abouk respon als que la critiquen per sortir en família

La intèrpret contesta contundent i explica que actualment viu a Alemanya

El Periódico

Hiba Abouk respon als que la critiquen per sortir en família

JUAN MANUEL PRATS

L’actriu Hiba Abouk ha compartit una tendra foto passejant pel camp juntament amb la seva parella, Achraf Hakimi, i el seu fill Amín, de dos mesos. Al pensar que estava incomplint les normes del Govern, que impedeixen sortir de la vivenda en grups, moltes persones no van dubtar a criticar l’actitud d’Abouk  davant el confinament.

I és que la normativa actual imposada pel Ministeri de Sanitat permet que els fills surtin a passejar una hora al dia, però només acompanyats per un dels pares. En els comentaris que va rebre Abouk se la va criticar precisament per ser dos els adults que van portar el seu fill a passejar, i no un com ordena el Govern.

No viu a Espanya

L’actriu no va dubtar a respondre a les crítiques, demostrant que no eren encertades. I és que ella i la seva família no es trobaven a Espanya, sinó a Dortmund, Alemanya, com indicava una etiqueta a la foto. «Per als ‘agosarats’ que comenten aquesta foto donant lliçons de civisme, no em trobo a Espanya des de fa mesos. Consell: informeu-vos abans de comentar. Bona nit»,  ha escrit contundent la intèrpret a les seves xarxes, deixant en evidència els que l’havien criticat. I és que a Alemanya està permès sortir a passejar i fer esport en grups petits, per la qual cosa l’actriu i la seva família van complir estrictament la normativa.

  
 
  

 ������ #nofilter #verdequetequieroverde

 

Una publicació compartida d’Hiba Abouk   (@hiba_abouk_) el