DESPRÉS DE REBRE L'ALTA PEL CORONAVIRUS

Plácido Domingo. «Soc a casa i em trobo bé»

El tenor, de 79 anys, s'ha reclòs a la seva casa d'Acapulco després d'abandonar l'hospital

zentauroepp52978032 mex8555  acapulco  m xico   30 03 2020   vista de la casa de200331115335

zentauroepp52978032 mex8555 acapulco m xico 30 03 2020 vista de la casa de200331115335 / David Guzman

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El tenor espanyol Plácido Domingo, de 79 anys, s’ha reclòs a casa seva, en una de les àrees més exclusives de la ciutat balneari d’Acapulco, a l’estat de Guerrero, a Mèxic, després d’haver rebut l’alta a l’hospital del Prado, on era tractat de Covid-19 i s’està recuperant a casa seva, segons han confirmat aquest dilluns a Efe fonts sanitàries.

A més, per mitjà d’un comunicat oficial emès des del seu compte de Facebook, el cantant ha volgut aclarir quin és el seu estat: «Soc a casa i em trobo bé. Afortunadament, des del primer símptoma era, com sempre, sota supervisió mèdica, atesa la meva edat, per tant la infecció Covid-19 es va sospitar immediatament i això em va ajudar molt. Ara continuo la teràpia i descansant», afirma a la xarxa social.

El tenor també ha destacat la importància de quedar-se a casa i ha agraït aquells que s’han preocupat per la seva salut, i assegura estar pensant en totes les persones que en l’actualitat estan patint i lluitant per salvar la vida dels malalts.

El madrileny va anunciar el diumenge 22 de març a través de les seves xarxes socials que havia donat positiu en Covid-19 després de fer-se la prova per símptomes com ara tos i febre, tot i que també va aclarir que «gaudeix de bona salut». Dissabte passat la portaveu del cantant va confirmar a Efe que Domingo estava estable a l’hospital a l’espera del que els doctors decidissin.

La Secretaria de Salut de l’estat de Guerrero, on és Acapulco, i l’Hospital del Prado, la clínica privada on estaria internat el cantant, van declinar en el seu moment aportar les detalls sobre l’hospitalització del tenor espanyol.

A la seva anterior publicació a les xarxes socials, amb data de 24 de març, l’artista va agrair els missatges de desitjos de recuperació que ha rebut. «Estic molt agraït i commogut per l’allau de missatges que he rebut de tanta gent. Moltes gràcies de tot cor. Cuideu la salut, estigueu en lloc segur i #QuédateEnCasa», va escriure a Facebook.

Notícies relacionades

Després d’anunciar el seu contagi de coronavirus, Domingo va assegurar que ell i la seva família estarien aïllats, a l’indicar que ell era l’únic que havia presentat símptomes. El tenor va estar el 19 de febrer a la ciutat de Tequila, a l’estat de Jalisco, on es va presentar a l’Opera Studio Beckmann, com mostren fotografies que ell mateix va compartir a les xarxes.

Domingo ha vist com la seva carrera musical ha quedat truncada i els seus contractes rescindits després de ser acusat d’assetjament sexual per diverses dones.