28 març 2020

Anar al contingut

PROJECTE AJORNAT

Pirelli tampoc publicarà el seu calendari 2021

La firma de pneumàtics dona 100.000 euros per lluitar contra el coronavirus

El Periódico

Pirelli tampoc publicarà el seu calendari 2021

NICOLE KIDMAN PETER LINDBERGH

Fa anys va ser la crisi del petroli. Aquest any és el coronavirus-19. La firma de pneumàtics Pirelli, coneguda pels llegendaris calendaris amb famosos retratats per fotògrafs estel·lars, ha ajornat l’almanac per al 2021. Al seu lloc, la firma italiana dona 100.000 euros «a la lluita i la recerca per erradicar» la pandèmia. 

Marco Tronchetti Provera, CEO de la companyia, ha recordat en un comunicat que, en els seus més de 50 anys història, no és la primera vegada que s’anul·la la publicació del calendari. «Ja es va aturar anteriorment l’any 1967 i entre el 1975 i el 1983, a causa de la crisi del petroli. L’emergència sense precedents que vivim ens obliga a fer-ho una vegada més. Reprendrem el projecte quan sigui el moment adequat i amb les mateixes persones que l’han liderat fins ara. Aquest any el nostre somni ha de ser que el món superi l’amenaça del Covid-19 i es curi. Aquesta és la nostra prioritat».

En el seu últim número, el del 2020, el fotògraf italià Paolo Roversi va combinar per primera vegada fotografia i cine a ‘Looking for Juliet’ (Buscant la Julieta, en anglès), una trama que convidava estrelles internacionals com Emma Watson, Kristen Stewart i Claire Foy, també la cantant Rosalía, a reinventar el personatge del dramaturg anglès William Shakespeare. 

Temes: Calendaris