EN LES SEVES MEMÒRIES ACABADES DE PUBLICAR

Woody Allen revela que després de la seva relació amb Diane Keaton va sortir amb les seves germanes

El director admet que va mantenir un idil·li amb Robin i Dory, germanes de l'actriu i directora nord-americana

zentauroepp52923045 gente200325165907

zentauroepp52923045 gente200325165907

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

En el seu llibre de memòries acabat de publicar ‘Apropos of nothing’ (’A propòsit de res’), que finalment ha editat Arcade Publishing, Woody Allen, de 84 anys, revela que quan va acabar la seva relació amb l’actriu Diane Keaton, va sortir amb les dues germanes de l’actriu.

«Vaig sortir amb la seva bonica germana Robin i vam tenir un breu idil·li», escriu el cineasta. «Després d’això vaig sortir amb la seva altra bonica germana, la Dory, i vam mantenir una relació amorosa», admet i afegeix: «Les tres germanes Keaton eren boniques i meravelloses.

Allen va conèixer Keaton el 1969 quan tots dos treballaven per a la producció de Broadway de la seva comèdia ‘Play it Again Sam’.

 

L’actor i director assegura que va quedar captivat immediatament per la bellesa de la jove californiana (Keaton), a qui va descriure com a «adorable, divertida, totalment original en el seu estil, real i fresca». La parella va iniciar una relació amorosa i se’n va anar a viure a un luxós apartament amb vistes a Central Park. 

Keaton, no obstant, desitjava tornar a Califòrnia. I, quan va aconseguir un paper en el film d’‘El padrí, de Ford Coppola, Allen i Keaton es va separar.

Notícies relacionades

L’artista va mantenir una amistat amb el seu Allen. De fet, va treballar a vuit de les seves pel·lícules, inclosa ‘Annie Hall’, per la qual cosa Keaton va guanyar un premi de l’Acadèmia a la Millor Actriu el 1978.

«Encara consulto amb ella temes sobre càstings o sobre qualsevol problema creatiu que em sorgeixi», assenyala Allen en les seves memòries.

Temes:

Woody Allen