A AUSTRÀLIA

Tom Hanks i la seva dona reben l'alta després de recuperar-se del coronavirus

La parella ha de guardar encara una quarantena, però «ja es troben molt millor», tal com ha explicat Chet Hanks, fill de tots dos

hanks

hanks

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’actor nord-americà Tom Hanks i la seva dona, Rita Wilson, van rebre aquest dimarts l’alta hospitalària a Austràlia després d’estar ingressats al país oceànic des de dijous passat al donar positiu pel Covid-19.

No obstant, la parella ha de guardar encara una quarantena, però «ja es troben molt millor», va precisar Chet Hanks, fill de tots dos, en un vídeo publicat a la xarxa social Instagram.

El matrimoni estava de viatge a Austràlia per participar en les tasques de producció de la pròxima cinta biogràfica sobre Elvis Presley que dirigirà Baz Luhrmann, en la qual Hanks actuarà com a representant de l’ídol musical.

El dia 12 el mateix actor va anunciar el diagnòstic positiu al fer-se la prova del coronavirus, després de sentir diversos símptomes durant el seu viatge per la nació oceànica.

Hanks i Wilson van estar aïllats a l’Hospital Universitari Golden Coast, a l’estat australià de Queensland, i van publicar a les xarxes socials part del seu dia a dia i missatges d’agraïment als seus seguidors i al personal sanitari.

Notícies relacionades

La producció de la pel·lícula s’ha suspès, mentre altres actors i membres de l’equip estan en aïllament.

Austràlia ha confirmat, fins ara, 275 infectats i cinc morts pel Covid-19.