POSITIUS EN COVID-19

Tom Hanks comparteix una foto amb la seva dona per tranquil·litzar els fans

«Hola, amics. Rita Wilson i jo volem donar les gràcies a tota la gent d'aquí baix (Austràlia) que han estat cuidant-nos molt bé», ha escrit

hanks

hanks

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Tom Hanks i la seva dona, la també actriu Rita Wilson, es troben aïllats després d’haver donat positiu en el coronavirus Covid-19. El protagonista de ‘Nàufrag’ va ser l’encarregat de donar la notícia en els seus perfils socials, en què va explicar que tant ell com la seva dona es trobaven bé.

«Hola, gent. La Rita i jo som aquí a Austràlia. Ens notàvem una mica cansats, com si estiguéssim refredats i amb mal cos. La Rita tenia calfreds que anaven i venien. Febres lleus, també», explicava en un primer comunicat.

Passades les hores, Hanks ha volgut tranquil·litzar tots els seus fans compartint una fotografia d’ell amb la seva dona en què se’ls veu somrients i amb bon aspecte.

En el text que acompanya la imatge, el guanyador d’un Oscar es mostra ben tranquil i calmat davant una situació que, assegura, està controlada en el seu cas, però que pot ser d’alt risc per a altres pacients.

L’Hospital Universitari de Gold Coast (Austràlia), on estan ingressats Tom Hanks i Rita Wilson, positius en Covid-19. / AFP / PATRICK HAMILTON

Notícies relacionades

«Hola, amics. Rita Wilson i jo volem donar les gràcies a tota la gent d’aquí baix (Austràlia) que han estat cuidant-nos molt bé. Tenim Covid-19 i estem en aïllament per no encomanar-lo a ningú més. Hi ha algunes persones en qui podria desenvolupar-se una malaltia molt seriosa. Hi ha coses que tots podem fer per superar això, com ara seguir els consells dels experts i cuidar-nos a nosaltres mateixos, i també als altres, ¿no?».

Després, l’actor acaba amb la frase que ell mateix deia en ‘Elles donen el cop’: «I, recordeu, malgrat la situació actual, no es plora en el beisbol. Hanx».

Temes:

Coronavirus