MESURA PREVENTIVA

Katy Perry i Orlando Bloom posposen el seu casament pel coronavirus

La parella té por que l'epidèmia pugui causar problemes als seus 150 convidats

undefined52646371 files  in this file photo british actor orlando bloom  l  an200306180911

undefined52646371 files in this file photo british actor orlando bloom l an200306180911 / VALERY HACHE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’endemà d’anunciar que seran pares, Katy Perry i Orlando Bloom han decidit posposar el seu casament. La cantant i l’actor tenen por que el coronavirus pugui causar problemes als seus 150 convidats, segons informa ‘People’, i per aquesta raó han cancel·lat l’enllaç, que s’havia de celebrar al Japó.

«Katy estava realment emocionada de caminar cap a l’altar embarassada», ha assenyalat una font pròxima a la parella, però la propagació del Covid-19, que afecta principalment l’Àsia, ha fet posposar els seus plans com a mesura preventiva. Tots dos estaven eufòrics perquè tots els detalls del casament finalment s’unissin, però estan en pausa a causa del coronavirus».

Notícies relacionades

Al seu nou senzill, ‘Never worn white’ ,Perry presumeix d’incipient panxeta amb un vaporós vestit blanc que deixa a la vista les seves corbes, i la lletra fa referència a les pors que tenia al compromís i de com ja estava preparada per trobar la felicitat. «No m’he vestit mai de blanc i ho vull arreglar» o «de veritat vull dir ‘sí, vull’», evidències que deixen entreveure que cada vegada estan més a prop de convertir-se en marit i muller. La cantant  i l’actor es van comprometre el 14 de febrer del 2019 i just un any després han anunciat la seva pròxima paternitat.

«Passaran moltes coses, aquest estiu, no només donaré a llum literalment sinó també en sentit figurat, ja que arribarà una cosa que heu estat esperant molt temps». Aquestes paraules fan referència al seu nou àlbum, que sembla que arribarà alhora que el seu nadó, un nen que fa especial il·lusió al seu promès. «Estem emocionats i feliços», va afirmar Orlando Bloom. Per a ella serà el seu primer fill, mentre que ell ja que té un nen de 9 anys, Flynn, fruit de la seva relació amb Miranda Kerr: