SOMNI COMPLERT

Ona Carbonell anuncia el seu embaràs: «¡¡L'equip augmenta!!»

La nedadora catalana, que surt des de fa més de 10 anys amb l'exgimnasta Pablo Ibáñez, ha donat la bona nova via Instagram

ona-carbonell vid 02 133310 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Objectiu aconseguit. La nedadora catalana Ona Carbonell, de 29 anys, va anunciar al setembre la seva retirada temporal de la competició, dos mesos després d’aconseguir tres medalles en els Mundials de sincronitzada de Gwangju (Corea del Sud), per dedicar més temps a la seva família. «Vull dedicar més temps a la meva família, cuidar-la com es mereix, i també ampliar-la. Com a dona i esportista, conciliar la meva vida professional amb la personal implica assumir decisions com aquesta i deixar l’esport de banda temporalment, sense que això signifiqui que renunciï a la meva carrera com a nedadora», explicava als seus seguidors.

Ara el seu desig de ser mare s’ha vist complert, i la nedadora espanyola amb més medalles de la història ho ha fet públic, és clar, via Instagram, amb una divertida foto en la qual apareix amb un banyador negre i voluminosa panxeta, i envoltada de les seves companyes. La també guanyadora de la tercera edició de ‘Masterchef celebrity’ (TVE-1) fa el símbol ‘V’ de victòria, mentre les seves amigues li assenyalen la panxa amb cares de sorpresa i somrient. «Les bones notícies sempre són millors quan les comparteixes amb les teves companyes. ¡¡L’equip augmenta!!», ha escrit.

Carbonell es convertirà en mare en els pròxims mesos juntament amb la seva parella, l’exgimnasta Pablo Ibáñez, de 34 anys, amb qui fa més d’una dècada que té una relació.

Una parella molt discreta

Notícies relacionades

La parella sempre ha portat la vida privada molt discretament, si bé se’ls va poder veure junts recentment, a la gala dels 2020 Laureus World Sports Awards, celebrats a Berlín el dia 18 del mes passat. Carbonell va lluir radiant a l’alfombra vermella un vestit rosa d’Elisabetta Franchi, sandàlies de Jimmy Choo i joies de Rabat. Un model prisat d’estil grec, amb escot en V, amb un cinturó ample i una gran obertura lateral, amb el qual va saber camuflar la bona nova que ha anunciat molt feliç aquest dilluns. 

Els dos esportistes es van conèixer al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR), quan ell era gimnasta de la selecció. Ibáñez ho va deixar poc després, i ella es va enrolar en l’equip olímpic, on ha recollit tants triomfs.