A '¡HOLA!'

Anabel Alonso i la seva parella, Heidi Steinhardt, seran mares a la primavera

Fa 7 anys que la dramaturga argentina, que llueix panxeta a la revista, surt amb l'actriu i exconcursant de 'Masterchef Celebrity'

45795809 59

45795809 59 / Jose Irun

1
Es llegeix en minuts

L’actriu Anabel Alonso estrenarà maternitat als 55 anys. L’exconcursant de ‘MasterChef Celebrity’ (RTVE)  i ‘Tu cara me suena’ (Antena 3) i la seva parella, la dramaturga argentina Heidi Steinhardt, que és qui està embarassada, han revelat la notícia a la revista ‘¡Hola!’ que mostra com de felices estan davant de la nova etapa de les seves vides que està a punt de començar aquesta primavera.

Tot i que fa set anys que estan juntes només en fa tres que van fer pública la seva relació. Llavors ja van anunciar que els agradaria tenir fills i es plantejaven l’opció d’adoptar, si bé sabien que era «un procés molt laboriós, entre tres i cinc anys», van dir durant una presentació.

30 anys de professió

Anabel Alonso acumula 30 anys en platós i escenaris, i també és molt activa a les xarxes socials (el seu perfil de Twitter acumula més de 175.000 seguidors). Va posar veu a la Dory, a ‘Buscant Nemo’, i, des del 2014, interpreta Benigna Castro Romero en la sèrie ‘Amar es para siempre’ (Antena 3). 

Notícies relacionades

La seva parella, que alterna la seva feina de dramaturga entre Buenos Aires i Madrid, es defineix en la seva pàgina web com a «artista escènica multidisciplinària».

Alonso i Steinhardt es van conèixer el 2013, amb l’obra de teatre ‘Lastres’, que es representava al Teatro de las Bellas Artes de Madrid. La directora era l’argentina i la protagonista, la de Barakaldo. Tres anys després, van tornar a repetir juntes sobre les taules amb la funció ‘El trompo metálico’, que es va estrenar al Teatro del Arte de la capital.