Billie Eilish: «Internet m'està arruïnant la vida, així que l'he deixat»

La cantant recull a Londres el premi Brit Award a millor artista internacional

lmmarco52361603 18 february 2020  england  london  american singer billie ei200219131516

lmmarco52361603 18 february 2020 england london american singer billie ei200219131516 / Ian West

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Billie Eilish està immersa en una autèntica voràgine des que s’ha convertit en ídol musical. La cantant nord-americana, de 18 anys, no fa més que recollir premis, com els cinc Grammy del gener passat i el Brit Award a millor artista internacional que va aconseguir aquest dimarts a Londres. Però tot això també està fent efecte, segons ha explicat en una entrevista amb la BBC.

Notícies relacionades

«Fa dos dies que vaig deixar de llegir tot el que es deia sobre mi a Instagram. He deixat de llegir els comentaris perquè estaven arruïnant la meva vida. És estrany. Com més increïbles són les coses que fas, més gent t’odia. És una autèntica bogeria», afegeix algú que s’ha fet gran precisament a través de les xarxes. De fet, en diverses ocasions Eilish ha explicat que ha conegut gent meravellosa que ha pogut ajudar gràcies a la possibilitat de dialogar amb elles a Instagram. 

«Internet està ple de ‘trolls’. El problema és que molts són bastant divertits. Crec que aquesta és l’arrel de problema i precisament per això ningú reflexiona sobre aquesta situació. Quan creixia de vegades deia coses que feien riure la gent, però després m’he adonat que hauria estat millor callada. És curiós, perquè especialment si veig fans a qualsevol lloc només vull parlar amb ells i ser-hi a prop, perquè tots som persones i jo els sento com a amics meus. Però sí, internet m’està arruïnant la vida. Així que l’he deixat», va assegurar Eilish, que va acudir a la gala acompanyada pel seu germà, que compon les cançons i les produeix al seu costat, i que va lluir un conjunt de Burberry amb les ungles pintades a joc.