EN VOL PRIVAT

George Clooney arriba a La Palma per rodar 'Good morning, midnight'

L'actor dirigeix i protagonitza aquest 'thriller' de ciència-ficció per a Netflix, basat en el 'best-seller' de Lily Brooks-Dalton

lmmarco43981187 files  in this file photo taken on june 07  2018 us actor ge190329123347

lmmarco43981187 files in this file photo taken on june 07 2018 us actor ge190329123347 / VALERIE MACON

2
Es llegeix en minuts
El Día

L’actor, director i productor George Clooney va arribar aquest diumenge a l’illa de La Palma per continuar el rodatge de ‘Good morning, midnight’, el ‘thriller’ de ciència-ficció que dirigirà i protagonitzarà per a Netflix. Segons publica ‘El Día. La Opinión de Tenerife’, el nord-americà va aterrar a l’aeroport palmer entorn de les 17.00 hores en un vol privat procedent de Londres i va ser traslladat amb autocar fins a la garita de seguretat, amb l’objectiu d’evitar la terminal de l’aeròdrom i la possibilitat que es prenguessin imatges, segons informa el portal de notícies ‘La Palma Ahora’.

Després, Clooney va abandonar l’aeroport escortat en un vehicle privat i, després d’això, en un segon vol, va aterrar la resta del personal que participarà en el rodatge de la pel·lícula.

La pel·lícula, que va començar a rodar-se el mes d’octubre passat, és una adaptació cinematogràfica de l’aclamada novel·la de ciència-ficció ‘Good morning, midnight’, de Lily Brooks-Dalton, amb un guió adaptat a càrrec de Mark L. Smith.

La Palma, l’elegida

L’estiu passat, l’equip de Netflix, capitanejat pel mateix Clooney, va visitar diferents enclavaments de Tenerife a la recerca de localitzacions per al projecte però, finalment, l’illa de La Palma ha sigut l’elegida com a únic emplaçament canari del rodatge. A més, segons fonts en contacte estret amb la producció, l’enclavament del Roque de los Muchachos tindrà un paper crucial en la filmació. No obstant, de moment es desconeix la resta de localitzacions concretes en què es mourà el film.

Junt amb Clooney, el repartiment de ‘Good morning, midnight’ compta amb Sophie Rundle (‘Peaky Blinders’, ‘Jamestown’), Ethan Peck (‘Star Trek: Discovery’, ‘Penny Dreadful: City of Angels’), Tim Russ (‘Star Trek: Voyager’, ‘5th Passenger’), Miriam Shor (‘Lost Girls’, ‘Younger’), Tiffany Boone (‘Hunters’, ‘The Chi’), Caoilinn SpringallKyle Chandler (‘Argo’, ‘Friday Night Lights’), David Oyelowo (‘Selma’, ‘La reina de Katwe’) i Felicity Jones (‘Rogue One: Una historia de Star Wars’, ‘La teoría del todo’).

La trama postapocalíptica d’aquest llargmetratge segueix Augustine (George Clooney), un científic solitari a l’Àrtic, en la seva carrera per impedir que Sully (Felicity Jones) i els seus companys astronautes tornin a la seva llar, on s’ha produït una misteriosa catàstrofe global. La producció vindrà de la mà de Smokehouse Pictures Grant Heslov, de Smokehouse Pictures, Clooney, Anonymous Content i Syndicate Entertainment.

Notícies relacionades

Es tracta del tercer llargmetratge dirigit per Clooney, després de ‘Confesiones de una mente peligrosa’ (2002) i ‘Bona nit i bona sort’ (2005), el que suposa la seva tornada a la direcció després de 15 anys.

Una illa de cine

El rodatge a l’illa de La Palma de ‘Good morning, midnight’, el nou projecte de Netflix dirigit i protagonitzat per Clooney, se suma a una nòmina creixent de projectes audiovisuals que utilitzen els paisatges palmers com a plató natural. Sense anar més lluny, el passat 2019, la sèrie ‘The Witcher’, també de Netflix, es va filmar a cavall de les illes de La Palma i Gran Canària, amb Henry Cavil com a protagonista, els productors del qual van celebrar l’«espectacularitat» de les localitzacions de l’illa. També la cineasta veneçolana Claudia Pinto va filmar el llargmetratge ‘Las consecuencias’, protagonitzat per Juana AcostaCarme Elías Héctor Alterio.